iPhone連接唔到iTunes

37 回覆
1 Like 5 Dislike
休狗又話just works?
而家just worse 幫人解決未?
咁即係 reset 嘅方法唔正確, 我記得我都試過 reset 過一次. 再插線時, 手機真係識得重新彈返個 信任 / 唔信任 message 出唻.
試過email預約it整 佢地都解答唔到
我實測就係會撞windows底版
同一部電腦 以前用8plus連到, 換左13pro就連唔到
之後再試屋企人部14pro連到, 但13pro連其他電腦/mac都冇事
然後我換左15pro又可以連得返同一部電腦
未聽過什麼 撞windows 底板. 不過 apple device driver 的確係麻撚煩啲.
休狗肯狗呢?
休狗肯狗呢?
做乜唔移民?
window 多垃圾問題預咗㗎啦
ITUNES入歌煩撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞