東張個大山婆原來結過3次婚

475 回覆
2121 Like 23 Dislike
可以訪問下何伯,個大山婆咁愛佢加咗佢名未
勁過某某恒
用番何伯d錢養
三手車,乜都鬆哂啦,仲有人買,仲要幾百個?
水魚之都
你聽佢哋吹啊
佢哋澳門人都照殺 只要出到去跪低同你啜腳指都得
對所有深圳河以北嘅人要有一定戒心
唔講呃錢大山婆呢d野,呢個月呀伯分分鐘成世最有性福,條JJ一定得到皇帝級既服侍
唔好推呀,阿伯之前係同二仔住公屋,係收都大機會,係累到二仔被收回公屋先
貴就貴左d,但可能值回票價,好過益班不孝子
同前妻幾十年無掂過,依家有件’後生‘女日日拖住你攬住你,又好難唔沉但沉都要沉得有d理性呀
唔加名無得住架wor
on9政府睬你都傻
依家係明呃公屋咁又點
鬼叫你哋班垃圾老嘢又要鹹濕去娶大陸女人咩
人哋係按規則去玩呢個遊戲
要屌就屌柒d 垃圾香港男人
你幾可見到後生大陸妹假結婚
樣衰都算,靚個班大陸都搶手,你知唔知成個中國男多女少得幾恐怖一孩政策幾多女bb收皮
真專才 收入仲要高過大部份連登仔
支持東張今晚再找返阿伯了解下。有頭有尾好睇啲
想叉雞講下大山婆呢單𠴱
咁耐都未有無戴口罩相既?
是9但有個人講 咁就信?
Fc ed?
大陸有樓但個仔名
如果新何太大陸樓無名
咁其實無事
又要準備第四婚喇
舉報富戶成為「全民運動」,正好為何伯夫婦帶來難題。從《東張西望》報道,何太嫁來香港離婚後,與18歲兒子相依為命,估計現居公屋是離婚後獲分配。參考公屋資產上限,二人家庭資產上限為387,000元,而網民計算,何太獲何伯豪送的珠寶名錶價值已達368,200元,既然是饋贈,便算是何太的身家之一,埋單計數,何太與公屋戶資產上限距離僅餘1.88萬元。

不過368,200元這條數,仍未計算何太獲贈三個名牌袋。參考估價網站,一個Birkin Bag入門價已達8,150英鎊,相當於8萬港元,三個袋即24萬元,加起來已嚴重超標。更麻煩的是,即使幫何伯「加名」,三人家庭資產上限為505,000,珠寶、名錶及名牌袋總額逾60萬元仍舊超標。而且按現時規定,全戶成員均年滿60歲才獲資產及入息申報豁免,即使何伯「入戶」溝淡作用亦有限。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞