東張個大山婆原來結過3次婚

475 回覆
2121 Like 23 Dislike
肯定奶乾淨哂阿伯條巢皮撚
生膽石咩經早已收成60歲
根本63
用肥閪水燉湯
你真係信佢四十幾?大陸閪D年齡全部報假
主要靠把口幫阿伯奶到巢皮鳩屎都乾乾淨淨
成班都撐仔女
但其實班仔女都唔係咩好人
講真啲錢係佢老豆
佢鐘意點用關你班仔女咩事
話就話幫佢老豆保管啲錢
但實質同搶左佢老豆啲錢冇分別
由得個老豆俾人騙,都不理咪一樣俾人鬧不孝,如真愛的話咁麻煩養老公囉,一份養老金加打份工都夠佢兩個食啦,住公屋都贏哂啦
推啦屌
Fc過 你個大山老母畀人插過幾次,先生到你件垃圾出嚟
其實係,你睇佢細妹wtsapp 打字話唔覆機係咪死左
就知道佢地應該好想個老豆死,然後齊齊分左佢幾百萬
其實係,我估本身諗住呢450萬放係個老豆到,反正佢唔會用,最多拎黎做定期,等佢死左之後大家最慢慢分呢筆錢
點知而家殺出個程咬金,5兄弟姐妹眼見450萬凍過水,即刻諗計拎出黎
第二個妹夫反應勁怪,打比佢即刻講晒粗口,知道佢打黎一定問錢去左邊,但如果佢冇得分,會分應咁大咁緊張講粗口
同埋睇wtsapp 對話,佢個細妹對上sd 係2021年,姐係平時大家都唔會點搵大家,我估關係都係一般
而家知450萬凍過水,即刻行動做野
其實咩親情都好,一講到錢自身利益即刻冇面講
我勸大家都唔好覺得5兄弟姐妹係好人先
何伯係咪想飲湯
我煲佢分400萬比我ok?
講明先唔包幫佢打痱滋
分分鐘 勁過連登仔fg 50k

每幾年派幾球bonus 仲要唔使OT
感觀上兩邊都仆街
本身老豆同其中一個仔一齊住
個老豆有第二春成個月有多
正常個仔一定聞到陣除
如果早啲同佢傾,點醒個老豆唔係冇可能
決裂咗之後個大女電話滋擾
仲話老豆你係咪死咗,真係有丁點孝順嘅人點都打唔出呢段文字,文字有得思考,絕唔會衝口而出
所以個老豆同子女感情好極有限

個大陸婆就唔使講啦,搵件大三十歲嘅老伯
99.9%為錢

當然揀一邊寧願俾有血緣關係嘅呃
都好過俾結得幾個月結婚嘅女人呃

個老豆無論最後揀邊一面
都好大機會鬱鬱而終
真呀
就算呀伯用自己錢買機票去KK園
作為仔女都應該照比佢去
話晒佢都係用自己錢
佢鐘意點咪點
舊錢細妹都拎咗
主導權喺佢哋度
大可以同個大陸婆deal
繼續用舊息當生活費俾佢哋
呃到個老豆去咗(講真最多都係十靚年)
到時遺產除佢一份俾個大陸婆,好嚟好去
咁樣佢哋一個家庭都係分少廿個啫
個個出哂身唔入肉啦
等個老豆恰下恰下咁過埋餘生咪算數

當然唔知佢哋中間有冇暗底𥚃deal 過啦
純粹局外人睇法
期待下個老公出現
如果第二任老公上埋東張,收視一定爆曬
呢d有社工教路
話家暴離婚會快d有公屋
你老母同你都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞