飛馬全個 network 用 TP-link ,紅超人條底橫

60 回覆
55 Like 12 Dislike
飛馬全個 network 用 tp-link,真係紅過超人條底橫,阿主席都睇到砌緊嘜機,真係感謝黨。

件冇腦控仲要出晒奶力打晒飛機去奶 tp-link 。

https://youtu.be/AHcieViwyEU?si=EY2YIda6Rt_uUct4
要入佢WIFI易如反掌
原來砌機真係咁好搵,唔怪得悠二可以成日送嘢同人免費 upgrade 都唔手軟
飛馬收訂金之後hold 貨炒顯卡
失去連登呢個市場仲咁好搵,證明呢樣嘢得連登仔 care,連登仔嘅立場係點都影響唔到佢哋
邊有人記得

推薦人砌都係法奧
越屌越大間
連登仔應記一功
用TP link我會頭痛,唔知點解
不嬲好揾,唔駛舖租,門市開喺工廠區就得。
悠二d價仲貴過飛馬同珍寶,賺撚死佢
親眼見過it head 唔係好識野
公司office原本用緊cisco舊野 上網唔係話快 但一直好穩定
公司要升級交左比佢
佢見到咁平就換哂tp link 相比cisco的確平幾倍你當tp link一千以下 cisco 三四千咁
換左三四個月之後 成日都lag下lag下 連到上網果陣快就快 不過有時做緊野無啦啦斷網幾秒 影響運作
其間叫it都搞唔掂 都有洗幾萬蚊錢去請出面人睇下
公司忍足左半年先屌佢再換番正正經經先無事
證明飛馬IT水平好低,用得 TP-Link 都係缺乏科技能力嘅人
TP Link 呢啲垃圾牌子都用
祝佢好運
曾經用過,個router 可以一星期最少斷一次線
粒chip set 用垃圾野
TP-Link 都係抄UNIFI UI
散件12400F 賣830邊度搵
鬼叫啲人唔識砌又易水
真心
呢啲真係用華為都無咁嬲
老細之前用小米手機
有budget先用Palo Alto
啲客都唔 care 呢啲
就算悠二用小米都無人會理
正如悠二引入咗大量支那牌子硬件、機箱、一體水一樣都無人會在意
半年+洗左tp link錢+再不斷請人睇問題成本應該都過十幾萬
結果都係換過
一開始比番貴少少都只係一開始出幾萬 唔洗額外維修運作成本 都唔知咩人黎 咁都做到it
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞