所以點解原告可以用「X」自稱,但係被告未判就開名

126 回覆
731 Like 13 Dislike
之後d hr重會好醒咁樣周圍同人講
你自己以為自己公司大炸
無案底架人地
佢in我公司我即刻請佢添,你大公司你邊度大呀閪大呀
放心 男告女非禮既話
都係男方比人公開資訊
我想反風向撐呢條
以前都好多被屈既男人失去工作
平機會吿你呀!邊間大公司呀!出門口睇路呀!
個男人只要有仼何一份工請你立即死全家ok?
新聞都search到架
你老母俾狗屌呀
有搵過,英國法例嚟,本身兩邊都有匿名權,後來改咗辯方冇
其中一個理由係信大眾知咩係無罪推定
樓上件拍賣行賤種食屎啦,咪一個on9代表hr
https://www.parliament.uk/business/publications/research/key-issues-parliament-2015/justice/anonymity-for-defendants/
開你!
等咗幾日都未有人開嗰兩條臭閪名
中二病
把自己看得那麼高
一模一樣
應該要等差佬告,而且誣告又要無合理疑點,好難入
垃圾HR狗
女權有咩意見?
縮沙?

個assumption已經柒咗
想問埋其實國安d case係咪有罪推定
呢單野開始沉 但 但係兩條八婆仲未出嚟
問題係你搵到新聞
而發現佢係無罪,咁又如何?佢唔會因為咁過唔到background check
性罪人
幾好笑
不過呢單嘢嚴重
多人認真咗
笑唔出
d on9 hr 見工識撚google,壓價就識
而家告唔入 唔代表(亦都冇證據)對面有老屈佢
佢真係走去告嘅 分分鐘畀個官屌返轉頭 表證都唔成立就退庭
戇柒鳩 佢係受害人喎
只係確認唔到原告係加害者

官又指,相信事主的證供屬實,她的感覺清楚,肯定有一名男子在「火車捐山窿」遊戲時,走到事主和 A 之間,用雙手放在事主的腋下由上而下掃,觸及胸部旁邊,並且沒有得到她同意,「以當時的社會標準及道德接受程度,絕對相信該人作出猥褻侵犯行為」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞