我喺歐洲或者加拿大見到咁多呢啲無家者,其實我構思咗一件訓街神器

70 回覆
2 Like 15 Dislike
抄狗其實咪等於獨栽共產加邪教溫合體電唔電都係弱智狗X聯盟
[quote]其實呢件嘢嘅構思已經唔勁
之前我構思咗一個永遠美女化妝品之後
再構思咗一個叫雞神器
一條女可以做雞六十年但永遠保持18歲嘅身材樣貌
只要佢唔肥應該就會有客
就可以比客人無限中出
埋同永遠唔會有性病嘅風險(應該話99%唔會有性病)
我陣間會派兩個抄狗手足電鳩你 ,希望你好好反省
抄狗其實咪等於獨栽共產加邪教混合體電唔電都係弱智狗X聯盟
叫雞神器係咪同訓街神器一樣,都係紙上談兵,實際上未必做到?
大型固體垃圾
整呢個咪得
搞咁複雜做乜
我需要時間去試同製造,但抄狗就係唔比時間我自己製造,唔畀機會我自己試驗,但強行將我構思咗但又有可能做到嘅嘢拎許佢地黑社會生產線度生產,所以抄狗弱智勢力呢範人除咗要擦佢地後面啲大佬鞋(獨裁撚同共產撚)仲會搵機會四圍抄鳩佢地九族都冇嘅嘢就係個腦。
[quote]其實呢件嘢嘅構思已經唔勁
之前我構思咗一個永遠美女化妝品之後
再構思咗一個叫雞神器
一條女可以做雞六十年但永遠保持18歲嘅身材樣貌
只要佢唔肥應該就會有客
就可以比客人無限中出
埋同永遠唔會有性病嘅風險(應該話99%唔會有性病)
叫雞神器係咪同訓街神器一樣,都係紙上談兵,實際上未必做到?
我需要時間去試同製造,但抄狗就係唔比時間我自己製造,唔畀機會我自己試驗,但強行將我構思咗但又有可能做到嘅嘢拎去佢地黑社會生產線道生產,所以抄狗弱智勢力呢範人除咗要擦佢地後面啲大佬鞋(獨裁撚同共產撚)仲會搵機會四圍抄鳩佢地九族都冇嘅嘢就係個腦。
首先我當然係發現左有可能用(充電寶)尿袋都可以行一日或以上嘅冷暖氣系統可能性,我先會屌鳩佢地而又講啲唔講啲🤣
我原本真係係撚住整呢個
但呢啲只係我人生裡面最低層次嘅玩意嚟
補充返
講真一陣以為我扮某人或掉返轉屈鳩我扮其他人。
不過事實我比佢地搵人扮我果個勁千倍左右
佢地啲勢力一向只係搵啲弱智再混合啲碎料扮勁料
屌 原來你係抄狗
兩個夠唔夠呀
慢慢玩殘佢起碼要電多佢廿年
其實你地玩呢啲串我冇意思
橫跨整個網絡世界
有冇人網上發表過
做雞做六十年仍然可以被人冇限中出先
有傻佬發表過自己日日比人電
(有傻佬)
呢個已經係夾硬嚟
不過唔緊要無論藍絲毛或抄狗或共產黨或亞洲獨裁勢力或佢地啲外判
基本上都係弱智嚟
夾硬嚟我見慣
申請左白卡專利未?
成世人只係識打白同卡兩個字
話唔撚係弱智真係神奇
但cctoy話外國好架喎,點會有人訓街?係咪5毛?
又多一件弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞