人身攻擊/詐騙/偷嘢/出軌嘅post incoming

118 回覆
2 Like 38 Dislike
不如答埋乜撚邪教、乜撚教徒、乜撚全世界都知有人扮唔知話,講多少少 plx
點解咁驚你所指嗰個「邪教」
係咁講啲唔關事嘅嘢都唔肯入正題嘅
又要講到自己幾慘,我做個好心問多你少少嘢又唔肯講,咁樣無人幫到你㗎喎
咪一班鍾意偷睇起底 剝削人哋人權嘅邪教

佢哋又冇幫自己起名
我到底可以點樣講?

我已經講咗好多佢哋做嘅嘢

人哋只係講咗少少你已經話人哋係癲嘅
然後人哋仲有心情同你講落去?
但係其實我已經講咗好多
班傻仔一定嬲爆爆
我諗邪教自己都唔夠膽講呢件事 就好似你哋要扮唔知咁樣
但係又要係咁出post暗示受害者抹黑受害者

我自己其實都喺現實生活講過出嚟
但係你哋唔肯認咋喎

同埋你而家轉話題想講"驚"呀?
中學雞呀?

同埋點樣入正題?

即係點樣?
可唔可以講下?

起底跟蹤偷睇剝削人權 講假嘢抹黑
扮自己冇做過呢啲嘢
勁快已經話人癲
仲要喺度扮好心

口不對心 女人型
你真係好撚嘔心

然後明明人哋講咗勁多
完全無事曬然後繼續問同一條問題
傻仔六四維穩
六四社運班手足勇敢過你唔知幾多啦,你連人哋名乜撚邪教都唔敢聲張,仲敢拎六四嚟做比喻,你配咩
咁話你白卡同好唔好心都係兩回事嚟嘅,我見到白卡想幫下佢又唔得嘅,你小人之心度君子之腹好唔要得囉
可唔可以講多少少
起底跟蹤偷睇剝削人權 講假嘢抹黑
扮自己冇做過呢啲嘢

姐係點?可唔可以講多少少
你用Google搵佢個名喺邊個post留過言,咪知有咩keywords可以trigger佢
佢哋個團體冇改名關我叉事? 你係咪弱智 固執到咁撚樣
維穩
嚇怕受害者唔好講出嚟
嘔心
口不對心

你哋最鍾意講歪理
又蠢又賤
唔固執咁點幫你
你連再 details 啲嘅嘢都唔肯講喎
嚟嚟去去三篤屁
你不如自己問下咁樣想點
點解香港人咁撚鍾意睇白卡
https://lih.kg/bBNwKbV

255個引用回覆都係「受害者」自己留
但呢度而家得我一個肯同你傾
有冇諗過咁都俾你打發走嘅話你到時真係無人想理你
我原本已經book mark咗好多post
呢五年超唔正常咁樣多咗好多呢啲咁嘅post

所以唔使本末倒置咁扮曬 其實係之後先出
已經做曬紀錄
原來真白卡嚟,唔好意思樓豬我都係唔陪你一齊發神經啦,走先 bye
話人癲=幫緊人

你真係口不對心嘅垃圾

死咬爛咬
最後都要認固執
但係都係要講廢話

然後仲有面講人哋三篤屁
洗版吖嘛
連登大把post洗到第二個post都冇問題
呢個post我畀人delete咗留言啦
講到入嚟維穩好似我要多謝你咁

你會唔會自視過高??
走啦邪教

由頭到尾淨係識屈癲

到問你點解癲
原來係因為你自己聽唔明

呢啲嘢你自己講㗎
借尿頓啦傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞