人身攻擊/詐騙/偷嘢/出軌嘅post incoming

118 回覆
2 Like 38 Dislike
有啲嘢係實際做咗先再講㗎嘛
唔係講咗人哋先至再做啩?
你係咪弱智㗎?

同埋有啲人一開始就係惡意做咗好多衰嘢
起底跟蹤偷睇剝削人權
唔通你仲好聲好氣咁同呢啲撚屌講嘢?

即係64平權人士
同班殺人犯好好地咁坐低傾計?
你覺得個意義喺邊度?

然後仲講到人哋覺得"人哋係要嚟害你"
睇實質做嘅嘢先再講
唔係自己幻想
唔好自己作故仔

垃圾維穩技倆
打紅字係驚啲人太多字睇唔到重點
就係咁撚樣

都講咗受害者大反應係正常
你咁快話人哋癲
就好明顯立場有問題
超明顯

同埋又係嗰啲套路
邊個用大字邊個用紅字就係邊個激動
邊個激動就係邊個有問題
受害者激動咁又點呀?

呢招都唔係第一次用
弱智
六四公安式維穩

多謝推post
咁快可以有立場

前排連登先至有講話韓國好多邪教
但係只要人哋一講話某團體搞鳩我呢個人
你哋就完全唔信
人哋講有其他邪教就完全信曬

點解會咁雙重標準呢?

仲要特登入嚟扮嘢
精彩傻鳩維穩反駁

https://lihkg.com/thread/3697336/page/6
"傳 NVIDIA 為了 RTX 5080 能賣中國,限制 RTX 5080 性能,與 RTX 4090 D 相約!"

其實我一開始只係問咗句點解nvidia會封殺中國4090
個表面原因究竟係乜嘢
就係咁簡單
咩邪教?你自己作出嚟?還掂都係作文不如索性開喺講故台,話唔定好多人正皮支持你
話你白卡發癲就唔得,話我弱智就得,你自己都唔以身作則,成個對話都係唔公道,有你講無人講
但就算紅字咗我都係睇唔到你個重點係乜

受咗咩害又唔講,又不斷話自己正常,不斷轉移視線咁想唔覺得你癲都唔得啦
點解唔由你發作嗰個留言度開始講,驚自己語無倫次俾人睇到?
https://lih.kg/bJJtzjV

幫緊你幫緊你
有咩意義?
做咩唔反駁我啲嘢嘅?

"驚自己語無倫次畀人睇到"
點解可以有咁撚弱智嘅攻擊?

即係我post得嗰條link出嚟
我就覺得人哋唔會撳返上一頁
去睇返來龍去脈

點解可以咁低智商?

同埋點解唔回覆我講嘅嘢嘅?
喺度講埋啲"撞膊頭式"無聊廢話
乜嘢驚人哋睇到自己語無倫次
你覺得人哋廢㗎?
唔識得咁上一頁呀?
睇睇下唔會睇上一頁呀?
你講嘅嘢都無 point 點反駁,我就唔會無中生有嘅
做咩越講越少嘢啫?
回應我上面啲point?

你哋次次都係咁撚樣
睇死你最後柒咗又扮自己釣緊魚
好撚柒
冇嘢講話人哋冇point

整個黑超emoticon就當冇事發生
你係咪好寂寞,咁在意人哋理唔理你
得你一個咁諗
其他全部唔係無視你就入嚟笑鳩你

自己講自己笑真可憐
即係知道柒咗 所以又講第啲嘢啦係咪?

成日轉移話題

睇返自己#58個留言啦
仲講到自己幫緊人
尷尬到
係呀係呀
班邪教入嚟維穩係因為想入嚟笑

就唔會同我拗咁耐啦
仲要柒曬
幾多個位呀??

然後你最後一句又話自己講自己笑
你想點呀?
即係邪教圍埋一齊扮笑就唔柒

成日轉移視線
上面反駁唔到 就喺度講埋啲無聊中學雞嘢
垃圾
又話人哋騎劫你個post
咁咪移過嚟呢邊嘈囉
但係呢邊又失咗蹤喎

點解呢?
睇嚟巴打你真係好寂寞,一路都無乜幾多個肯理你,到而家終於有,但就係咁 chur 住哂要人全天候覆哂你咁多留言,跟住隔離覆少幾個呢度又唔理你就話我駁唔到乜乜乜失蹤物物物喺度呢樣嗰樣 cls
駁唔到= 人哋寂寞

超撚明顯
九唔搭八
廢撚到

你自己咪又係係咁回覆
人哋就係chur
你自己就唔係chur

你自己問人就係人哋騎劫
我唔得閒唔覆你,你就話我失咗蹤、駁唔到,乜我又有咁樣 chur 過你?

你自己九唔搭八講咁多廢話唔係騎劫叫乜

乜撚邪教、乜撚教徒、乜撚全世界都知有人扮唔知話,呢度你立場,無人敢話你騎劫啦,講多少少 plx,唔洗玩埋啲咩隱晦同單單打打咁啦
又話人哋騎劫你個post
咁咪移過嚟呢邊嘈囉
但係呢邊又失咗蹤喎

點解呢?
睇嚟巴打你真係好寂寞,一路都無乜幾多個肯理你,到而家終於有,但就係咁 chur 住哂要人全天候覆哂你咁多留言,跟住隔離覆少幾個呢度又唔理你就話我駁唔到乜乜乜失蹤物物物喺度呢樣嗰樣 cls
駁唔到= 人哋寂寞

超撚明顯
九唔搭八
廢撚到

你自己咪又係係咁回覆
人哋就係chur
你自己就唔係chur

你自己問人就係人哋騎劫
我唔得閒唔覆你,你就話我失咗蹤、駁唔到,乜我又有咁樣 chur 過你?

你自己九唔搭八講咁多廢話唔係騎劫叫乜

乜撚邪教、乜撚教徒、乜撚全世界都知有人扮唔知話,呢度你主場,無人敢話你騎劫啦,講多少少 plx,唔洗玩埋啲咩隱晦同單單打打咁啦
hello 我移咗過嚟啦,人呢?

利申:無 chur,想友好理性咁進一步深入地交流
你係冇問呢句
但係你都狂同我嘈啦

而且你駁啲唔駁啲
擺明博唔到嗰啲就冇回覆
然後就話人哋chur

點解唔反駁下上面嗰啲嘢?

仲扮到人哋唔見咗
又話自己唔會講呢啲"chur嘢"
最後尾一句真係好嘔心
口是心非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞