[迪布尼先生請上看台飲紅酒] 曼城金錢足球勝利球迷討論區 525

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
仲話靠獌連頂阿記
笑到我牙都甩
醒醒定定學妓狗泊大巴就算啦 佢地唔好搞咁多嘢
比人大炒,佢地下場就會全力打
鄰居搞咩
mark goldbridge 嬲到
有下撞龍入球俾人吹返走 so9sad
洗咪介紹你去愛康健?
通常鄰居柒完就反彈
幫幫手
朱咪咪上連登?
球球都關條不死人事
小妹係大咪咪
柒晒淨低啲聯賽 fa cup反彈打我鏝
今晚過後 麥總會宣布加盟蝗
靠鄰居變殺阿人計劃失敗 屌你阿樂黎

連忠誠坦狗獌3哥都就黎撐唔落坦
淨係係度捉埋其他人做戰犯墊屍底
鄰居無般奴 無正選中堅

我地無咗洛蛇都成舊屎咁啦
雖然場面無咁柒
但都係輸波
依場輸更加證明坦蛇無料成隊除左雲比同大碌唔係佢簽外全部佢d子弟兵
洗咁多錢買咁多人無件踢出黎對得起身價
仲要靠般奴派飯麥隊 洗撚請你咩教左2年form都無
場場比人射廿腳
鄰居可唔可教我咩叫足球
坦蛇係真係廢,仲要收回佣
不過佢哋管理層同球迷都有太大歷史包袱,總係想當年自己點勁點勁
摩佬同蘇斯克查時任揸住咁嘅兵拎到第二本身真係已經好勁,但係冇第一又唔likey
個個領隊都唔長命,冇前4炒冇冠炒,邊個教波有名氣又請到就請邊個,戰術風格同球員夾唔夾又唔理
然後時任領隊就當然會買適合自己戰術嘅人,但買返嚟嘅人本身又唔係全能型,大部份都係加盟前踢開適合自己嘅特定戰術/陣形先發揮到,去到曼聯後就夾硬塞落個位到,同本身舊有嘅球員風格又唔夾又唔清,搞到個個優點發揮唔到,缺點就暴露晒,但就個個都踢第二隊都會識飛

到現任坦蛇,有般奴已經逼住踢4231,左右翼都係快馬擺明最啱踢防反,買返嚟啲人又唔係圍住佢嚟踢,又要高位逼搶,但又要高價買啲老嘢返嚟
你話咩話?要我曼聯踢防守?唔得,要attacking football,但係班人又唔係有攻擊力,場場都係靠啲靈機一觸入球,玩-6足球

卡斯米路又係好撚慘,臨老唔過得世,全能如我哋洛迪,或者阿飯,都唔會真係踢緊單防中,會有隻閘/中堅上嚟補一補防中位,踢4中場
佢就一個老嘢想佢乜撚都做晒,結果就加速回塘

計埋今年近10年其實佢哋都係得一半時間有前4,計埋盃就1個足總,1個飲品,1隻社區盾同1個歐霸,但唔知點解硬係睇到自己好高
車仔易手起碼都真係青春黑暴,砍掉重練
佢哋就買荷甲30+,重曼聯稅,打工天堂,荷蘭回佣驅風暴,下下都諗住靠啲18 20都未踢夠2年正選嘅人carry班老嘢,但係到真係有後生又有能力carry到嘅球員時又家暴又話唔要,又趕出飯堂whatsapp group又盛,但又話要爭冠
成個球會由上到下都好奇怪,唔知自己想點,搲晒頭,盛產足球笑話
足球不嬲11個人踢,但我見到卡斯就自己一個踢

根本防守都冇form 琴日睇咗陣,水晶宮幾次禁區倒三角都傳到入去,擺明唔係球員問題,成個戰術同佈置都有問題

話就話後防傷哂,但係呢啲問題應該係有返啲防守意識都會去守
因為有啲老大哥喺度,一定要就哂佢

我覺得sancho打唔起應該都關Bruno,同啲閘太廢有關係,一個就勁心急,另一邊就唔識配合

去返多仔,有返Brandt 喺度勁好撚多
上季要米路踢b2b 真係踢殘哂 心諗唔係黎養老既咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞