[迪布尼先生請上看台飲紅酒] 曼城金錢足球勝利球迷討論區 525

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
頭槌頂得咁靚都可以俾你話 洛迪斬比夏撚頂嗰球波根本係防唔到 係啱啱好落喺夏撚個頭度 贏質素 施美度就算跳起頂都唔夠夏撚頂啦話人用多啲腦踢波 你不如都用吓個腦先留言啦
蛆狗原來平時蒲開呢啲po
睇到季季去到最尾d人都係話115
無限買人
就笑死

咁點解唔一開季唔落場踢
直接比曼城冠軍
其他搶第2 第3?
其實其他隊人都唔洗買啦橫掂一定輸
曼城又買哂d人
收皮啦,咩叫質素唔好? 個頭槌靚到傻,12碼比人捉路照入,最後遠射都係靚。
你睇波都要用下個腦
我個system 自動搵哂每個人啲留言
大家都明
阿狗課咁多金都夠膽死話無限買人
Pm佢
佢想自貼好耐但份人比較自悲
清好怒
芝娃娃做咩都啱
鏝做咩都錯同收買球證+拎冠拎到悶
個excel幾時咁𠹌高科技
夏蘭特琴日入四球都可以俾人挑剔話冇咩質素 雖然夏蘭特真係仲有進步空間 但係條友質疑第二同第四球嘅入波係冇咩質素可言 真係黐撚線 唔嬲就假 仲話自己唔係盲反 我睇佢點樣覆我
其實最撚緊要係 入波幾時重質不重量
我哋贏哂兩個杯自貼
咁仆街啦,今季雞胸
一齊
原來我地女足都叫緊糊 希望今年2邊都拎英超第一

最後都係輸115 金錢足球
早知開季就唔呀直接比個冠軍曼城
就唔洗季季 季尾係度懶三懶四
自己輸都係曼城問題

不敗都係28勝
睇返過去十年好小可28勝有冠軍
獲水有接班人未
Frimpong

曼城出產既青訓
BREAKING [🎖️]: #ManCity will sell Liam Delap to the highest bidder this summer. The striker may have a ‘buy back’ clause included in a deal, while Manchester City will want around £10M for the 21-year-old.

[via @reluctantnicko]

好可惜
其實似下蘭

仲要無歐聯
但走去笑尻曼聯曼城車仔
利狗都係差2冠睇返,但有歐聯
有時覺得佢地種自信真係好好笑
93至03,10年比曼狗當雞咁屌就強行雙嬌
而家未冠軍就話人唔抵得
由4424到115都係人問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞