【辛苦晒阿狗仔捱夜睇曼城贏波】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLVIII

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
佢地主場都可以比死敵係到捧盃,都冇乜尊嚴嫁啦呢隊垃圾
班死臭猁谷咗成季覺得我哋會崩盤爭冠唔關我哋事
然後自己崩盤先
We won the league at shite hart lane
老老實實
廢時理佢地
Saka俾人收山腳流晒血無紅牌 vs 韋拉類似動作但踢唔應直紅
飯狗上場輸12碼 vs 耶作客維拉一樣咁俾人踢低無12碼 最後輸0:1
仲有所謂撞龍門問題 以前阿仙奴都輸唔少俾人直頭攬實個龍射入 依家賓白鬥得位就話有問題
公海班傻狗根本唔知頭唔知路無野搵野嘈
下下都要同佢地嘈 我不如睇多幾本書好過
班傻西根本連場波都無睇就算啦
有件傻狗獌直頭話蘇蘭基只係行過無碰撞添啦
佢地就醒一早自爆,到依加已經冇人提佢地有份爭,唔洗到季尾有乜失分先比人笑
點睇琴日saka 將傻哥餵埋口既助攻傳比龍
大佬,有歐聯有額外獎金有加人工。球員都係搵食有得爭點都會博。
流住血踢
唔怪佢啦
其實慢鏡睇到蘇蘭基有拉一拉Raya隻手
上季有一球賓白都係細力拉一拉李城龍門隻手
最後托沙遠射射入都被判無效
咁咪又一樣
隻腳俾人踢到無咗忽肉
算啦
點止拉手呀
成個撞埋去boom開拉也wo
d 人話無接觸 仲要open play 緊
所以之前話賓白都練咗排先拿捏到個尺度
佢哋唔抵得咪自己學
話行過好好笑話動作細抽水唔算foul 咪算
笑到癲 本身拉也輕鬆跳高接實 個蘇蘭基完全唔係爭頂
走埋去撞開raya搞到佢要變打手鎚
班傻西真係0 ball knowledge
我覺得係有得拗下 但唔洗出動到獌鏡睇 場波又唔關獌事
我哋本身都沉咗好耐
如果熱贏鏝,到時見到熱狗講Post-out 就真係可以恥笑佢地
我都沉住都唔會無尊嚴到要考慮特登輸
過去的已經係過去
達狗對光頭佬的戰績都好差
今季英超一勝一和攞4分
會有奇蹟出現
尋日風聲緊就冇迫龍
如果今晚愛狗輸熱狗贏都叫有得爭下
以下係一個超級冷知識
鏝最後3場全部都係倫敦球會
熱狗個態閪到
分分鐘輸到完季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞