【辛苦晒阿狗仔捱夜睇曼城贏波】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLVIII

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
想佢下季外借去中下遊練下
芝腸要game time 習慣英超對抗性
我都覺得咁係最好
然後我地買隻有料既右翼🌈
有冇人已經預視到老撚土 尾場阿記入波先 鏝城和到尾之後補時絕殺
法比安職業生涯最後一場95分鐘牛油手派膠
記得個時卡so 只係12m買返嚟?
安東尼奧會幫手
你Hi野high大咗?熱刺先最冇機會,反正都冇乜機會爭歐聯名額,會搏命打曼城俾死敵攞冠軍?分分鐘出U19
但對鏝係佢地今季最後一場主場
唔搏盡都係柒
場波熱狗無論贏定輸佢地都係輸家
fulham踢得幾好唔係冇機會bo
對維拉出錯陣當然係抵鬧,但情有可原
我覺得更應該檢討係兩場對富咸失5分
主場對西咸輸波
富咸唔夠砌啦
而家鏝都係一週一賽
唔係要熱幫阿
係搏佢去到個場仲有爭歐聯位機會
當然如果佢今晚輸埋俾利記
咁就唔駛諗
佢幫到手我一世唔食熱狗
主要原因就係無好早咁去dubai
見到公海咁多人屌阿
就覺得好撚好笑
所有嘢為屌而屌
一有VAR就放大十倍睇
講到好似呢球唔咁判 阿就會輸咁
唔睇吓成場波其實lead緊兩至三球以上

場場波緊張過我哋自己阿迷
唔講以為佢哋爭我哋一兩分
原來純粹魚蛋論
我柒之餘我都想你都柒
雖然我唔明
打到最尾兩輪
仲係同呢隊準備四年霸既曼城咬住上
咁都叫柒嘅話其他隊唔知叫乜

等自爆又等唔到
等傷病又等唔到
諗住自己可以做攔路虎又俾人大炒
再轉個頭睇返佢地自己隊波洗咗咁Q多錢
又搶人又盛
點知原來差我哋20分加幾廿球得失球

有啲get唔到佢哋係自己對隊波搞到咁PTSD
定係點
你自己都講咗啦,咪魚蛋論

雖然我估大部分熱刺球迷係寧願唔要歐聯資格都要我地無冠,但係球隊都要跟依種思想做嘢嘅話,咁依隊嘢真係無得救

雖然我都唔覺得熱刺出盡力都可以阻止到鏝
指意熱其實不如真係指以韋斯咸
起碼有嘢爭吓
連輸西咸富咸呢度先攞命
輸西咸贏形勢但唔識入波
輸富咸更加係全季最垃圾嘅一場

仲有季初和富咸和熱狗都係輸自己低級送禮

今季贏唔到嘅話只能怪自己穩定性仲未夠,尤其係上半季
始終覺得球員同領隊冇可能話落場hea踢唔要贏波
都真

Btw 宿敵還宿敵,都想鄰居幫自己爭返啖氣,輸都唔好特登輸啦想睇場好比賽啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞