家明篇文激到賤種Tommy 勁嬲嬲豬

329 回覆
912 Like 25 Dislike
呢個咪寄生蟲香港狗嘅縮影囉
佢係咪想串自己友呀?

你哋呀
講緊你哋成班呀
垃圾騙子

成日鍾意扮受害者但係完全講唔到原因內容
幻想人哋做錯
志偉哥對唔住對唔住
冇咗戰略伙伴plan 了
你話落場打卡感召人嚟就話,屌你老母匿喺安全地方扮喺戰場度,我見過有人拎住舊磚自拍到寫真咁,玩泥沙咩?
驚tommy 唔夠錢賭球
點算
扮瞓的人
申請被告暴動
依啲能樣一世都活喺幻想之中
狗咬狗最好睇
冇撚咗5千蚊plan
家明係post 二手資料, 放哂出黎自己分析
今次撐佢無問題喎
其實以佢訂閱量又有工商接, 30萬真係好小錢
唔覺佢會為左嗰少少錢咁想搏 , 拍3-4個 19手機game廣告都已經有
193 單野根本屌得好撚應, 嗰陣全連登都屌
但日子耐左又變左家明柒事之一, 班友真係金魚記憶
已經唔記得咗屌佢咩
波鞋事件?
但熊仔餅屋企人都無出嚟隊佢喎

應該分贓分得勻,無交惡
Tommy推老婆出黎咪有錢
錢唔會有人嫌多架,同埋30萬係goal,結果籌到更多。
從佢千禧年初出道到2019年前有咁多同錢銀有關誠信問題既負面新聞,已經唔覺佢好人,點會因為2019後,就當佢真黃,就會變成好人先得㗎?

錯要認!打要企定!
今次絕對係我做得唔好,先誠心向大家講句

對唔住!🙇🏼

呢兩日有好多關於我嘅聲音
我見到有好善意嘅提醒,亦有惡意嘅,我都大概知道。

絕對歡迎任何人發表任何評論或意見,自由意志。

而我見到最大嘅熱議聲音係「做乜要開Patreon?係咪唔想做要人養?做乜要有個咁貴嘅Plan?真係有人訂咗會點幫到佢哋?」

首先覺得既然個Patreon 只係開咗兩日,就已經有咁大爭議,咁唔需要考慮啦,琴日已經即時用行動回應咗大家嘅聲音,呢個最貴嘅Tier Plan已經即時下架(而呢個Plan暫時係未有人訂閱的),而前面嗰兩個問題,我無野回應。

再次為引起大家嘅爭議,作一萬二千分的致歉🙇🏼

有在英朋友提醒我,呢部份其實要比之前更低調,又或者遇上一啲手足需要在囚支援嘅工作,可以叫佢哋直接搵細葉榕,或者呼籲大家多啲捐助俾細葉榕,收到了🫡

而另一個比較多人談論嘅,就係關於之前我單Case,煽動罪之外,另一個關於金錢上面嘅陳述同指控。

回應一下。

回頭看,印象中大概有五個對象,係我曾經幫佢哋向大家尋求過幫助的。

有好出名的,有完全匿名的。

因為曾經透過大家幫忙的手足仲有四個服刑中,所以我要諗清楚點樣去講而唔會影響佢哋係最好?

我走咗,佢哋同佢哋家人仲喺香港,我唔想因為我嘅自私澄清而要佢哋再突然受關注同再受任何影響

屌鳩國安除外~

首先想講嘅係,我同佢哋全部嘅家人、女朋友、前女人、同事,全部關係都好好好好,甚至12月29號有嚟出席我嘅音樂聚會(部份私下對話可以看留言)

我當時已經盡我嘅承諾同最大風險去將大家嘅心意交到佢哋手上。

我知道一定有人話咁都證明唔到您有幫佢哋?
呢樣野我真係無辦法去控制大家嘅想像…

但如果我當時曾經咁公開去用佢哋嘅名字向大家求支援,咁大迴響,而我最後又無真正去幫佢哋嘅,今時今日我同佢哋家人嘅關係仲可以咁好嗎?

而當時律政司同國安編寫出嚟荒謬嘅劇情發展,件事嘅來龍去脈究竟係點?

過兩日我會連同當時嘅法律文件詳細解釋同分享🙏🏻呢個亦都係我離港後必須要做的其中一件事。

不過想提一提大家,以當時嘅情況,我真係會完全準確的將上庭、開審時間,timeline詳細公佈而俾黑警查到出嚟嗎?唔可以 哪怕依家都唔可以?就好似我早幾日提過嘅因為國安法後而無得減刑3分1嘅手足同案件係邊個同邊單,我都唔可以講,難道又係我虛構出嚟的嗎?

好啦,今晚寫住咁多先,
聽晚再講🙏🏻🙇🏼

呢個Po唔係要您哋完全相信我
只係希望可以令到願意繼續撐住同信任我的每一個您,放心一點點,釋懷一點點🙏🏻

多謝您💛
在心中🫡

我繼續湊仔先🇬🇧💪🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞