[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (226)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
葡乙有無興趣 我個個星期都有睇吓直播
中堅可以考慮吓 葡體會 Bruno Almeida
23歲 米9土生力架 仲要幾快同好路數
當打仲可以育成 入埋籍都係30頭
https://www.transfermarkt.co.uk/bruno-almeida/profil/spieler/696688
我要攬女
睇咗上場konger直播
曾以行 入咗球遠射
其餘時間望落唔係好fit 經常交失波
不過好難作準 始終都只係sunday league衛生波質素
未必會認真,隊友質素低亦未必配合到佢
咁又冇,National League都已經係non league,踢港超夠做有突
葡乙都睇你有能並
有d踢中甲都夠
Goodbye and fuck off la小傑志

✋✋✋✋✋
理文唯一組織核心李毅凱
告急告急深夜拉票時間

「我哋一定會係亞洲第一。」 - 姜濤
姜老師默默用作品說話 一步一步步向亞洲之嶺

同為新世代代表人物
有「港足界姜濤」之稱的葉卓文亦不遑多讓
一直默默努力向亞洲頂峰進發

高處不勝寒 文文成為強者之路相當崎嶇
面對欠薪 冷眼 長途跋涉 仍然無阻他做球員的決心
即使同輩相繼退下 他依然苦苦堅持
勢要為香港隊堅守最後一道防線

場上的他一往無前 人仰馬翻
場下的你願意為給文文一個機會嗎?
給未來領袖一個機會 票投葉卓文(文文)
淨係講ACL2唔講聯賽
唔想一來就投資太重又拎唔到成績比人屌既話
搵個外援中堅頂走傻西
搵多個外援中場頂走WW
就差唔多啦
唔計錢既話大部份後備都用到
係高俊 兆均 廢康呢三個連第三選都未必有
一定要雞
另外阿哥因為用唔到又係外援,都要雞
告急告急深夜拉票時間

「我哋一定會係亞洲第一。」 - 姜濤
姜老師默默用作品說話 一步一步步向亞洲之嶺

同為新世代代表人物
有「港足界姜濤」之稱的葉卓文亦不遑多讓
一直默默努力向亞洲頂峰進發

你拉我又拉
青年球員 請選 小鮮肉 流浪 流浪正宇B!
中學回憶, 會睇埋至訓
有時comment伍健又會覆
明顯巴西幫權力過大 場場屌晒全隊老母 十幾分鐘拎黃牌都好似垃王咁唔換得走
屌你 fit gor 又幫新東踢帝超
來香港前大傷過,聽講話physical 操唔起
今日香港仔旺角 give me 300?
莊文歷幾好
去巴西淘寶好過啦, 葡萄牙最低工資萬二港紙, 港超啲華人隨時仲低過呢個價, 叫人留7年人哋不如喺祖家博吓
大埔啲巴西巴西兵窮到肯收平過華人嘅人工就知巴西本身真係好撚窮, 要養夠7年都容易啲
答佢要會點
南區 vs 大埔
2.70 4.40 2.10
+0.25 1.86 1.91
3球 1.83 1.93
上天都為小埔嘅落敗而哭泣
Lm
佢好似仲差過當年嘅張志勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞