[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (226)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
冇乜雨就繼續㗎啦
到時大雨到時先算囉
冇得計咁多
Jj係晉鋒親生仔 港會大把龍要個人陪酒咩
U23係好撚廢好唔好睇 唔代表真係零作用
上季樂天女孩果場 個天出曬閃電都照踼
主要係關心塊地
開得波我諗場監覺得ok?
菁英盃搞返單循環 要出4甚至5個U22仲好
其實中下游唔駛降班無野爭點會唔敢出年青球員
雙循環係用黎ar場數滿足亞洲賽要求?
雙循環係用黎ar場數滿足亞洲賽要求?
塊地冇事
講真,大埔都唔係踢地面組織,受影響唔會大過光sir
要知道再delay就冇場架喇
菁英盃出太多u22未必係好事,因為搞呢個盃,都係想啲年青球員早日適應超聯嘅強度,同外援踢下。太多u22就失去足夠強度。
出4-5個U22,球迷又嫌比賽水平低㗎喇
晉峰 U23係冇人迫著出年輕球員啫
你估佢搶唔到分冇壓力㗎
成日都畀人叫佢唔好搞㗎啦
係咪個個人都接受到場場輸波先
你見晉峰下半季都出6個外援救忙
雖然我都唔知佢哋救咗啲乜嘢
精液杯水平太低 其實同預備組比賽冇咩分別
要講本土球員位置其實更加要向外援名額下手
一隊九個外援真係太多
限註五出五外援輪休本地又有機會上

10隊真係太多業餘球員 再咁多業餘球隊同球員
入場人數只會愈來愈低
最後冇錢冇人冇sponsor一齊收皮
🌧️天空不測風雲 誰又可一一幸免😕

天氣不穩定,場地情況難以預測,為保障球迷的安全,明日的「傑志公開訓練x球迷交流日」會取消。

不便之處,敬請原諒。我們在5月12日於旺角大球場再見。

🌧️𝗨𝗻𝗲𝘅𝗽𝗲𝗰𝘁𝗲𝗱 𝘄𝗲𝗮𝘁𝗵𝗲𝗿 𝗳𝗼𝗿𝗰𝗲𝘀 𝗰𝗮𝗻𝗰𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻😕

For everyone’s safety, tomorrow’s open training session and luncheon will be canceled due to inclement weather and poor pitch condition.

Thank you for your understanding and we will see you all at Mong Kok Stadium on May 12.

#striveforgreatness
#wearekitchee

一定有人話,因為成績唔好,所以借機取消
注六出五算啦 10隊嘅好處係搏下遊出一兩個有talent嘅球員 如果係區隊仲好 仲吸多咗啲街客睇
成績唔好,借機取消
話搞個陣成績好好
係都話伍爺爺心情唔好啦
應該係 琴晚風頭火勢 借機取消
講真 你食藥先啦
我哋要睇晉鋒李呈 張青雲 黃韜霖 徐竟柔呢啲未來新星

而唔想睇黃政德 楊憲樂 歐陽浩銘 翁嘉禧 紀思昊呢啲垃圾狗
陣間有儍仔兜口兜面要521道歉就唔好啦
呢樣真
想知會唔會見到金信煜
其實佢仲有冇練波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞