[三年屯門ROLLER團]之召喚所有熱血ROLLER人+教學

168 回覆
4 Like 2 Dislike
我之前踩過ROLLER 玩平花 約兩年
而家想玩翻 請問有無推介?
budget 2000樓下
我係九龍玩

不過我想問新手去淘寶買大碌速滑鞋好唔好?

大約八百元人仔

因為我鍾意快
我之前踩過ROLLER 玩平花 約兩年
而家想玩翻 請問有無推介?
budget 2000樓下

如果你係想玩哂全部野 例如平花+跑+跳既話可以買HV 1200人仔左右 香港買應該2000-3000(大約 唔肯定)

但你想買專係玩平花既鞋 係香港2000樓下應該難小小 因為通常會買S4 KSJ 同新果個Y唔知咩同黃海洋新出果對特製鞋 淘既話要2000-3000人仔

唔好意思冇睇舊po好耐
巴打之前講個間lam salon響邊
搵唔到啊今日去紅橋

天龍再行入去atm隔黎
應該未執
我係九龍玩

不過我想問新手去淘寶買大碌速滑鞋好唔好?

大約八百元人仔

因為我鍾意快

呢樣我唔敢答你 我自己對速滑鞋冇研究
但你係想玩純速度 定係踩街都有果種速度?因為前者用速滑鞋會完全唔靈活 踩街有突發野好易玩完 更加唔好講落馬路 但後者會有齊岩岩講既野 如果你追求快可以試下買個大碌刀架+普通鞋 d碌就買三粒100mm左加 啤零可以買6.5既seba綠蓋 咁樣應該可以滿足到你

btw如果有野想問希望大家起我底去我新po 呢個我唔會再睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞