[三年屯門ROLLER團]之召喚所有熱血ROLLER人+教學

168 回覆
4 Like 2 Dislike
快撚d叫你大佬出來照住你啦,再唔係大叫sebasebaseba。

放心,我記得你hea踩架,但係快d教多d比你更柒嘅學生出泥啦,等多d人知平花柒頭多。

嬲到
btw唔該你幫手推post
因為狙擊我果班同你又係癲癲地 下下都咁好火一下jer埋黎 所以我潛意識覺得你又係果班癲佬

其實我地大家都三唔識七 各有各玩 如果唔係既話我係到講聲對唔住先
同埋金生又邊位?
同埋金生又邊位?

on9,講緊你呀屯門金正恩,唔撚洗講對唔住喇。你on9真係全世界都知啦。
同埋金生又邊位?

on9,講緊你呀屯門金正恩,唔撚洗講對唔住喇。你on9真係全世界都知啦。

咁應該都係果班 你開心就得 得閒可以幫我推下post 我唔係成日有時間mon實呢到
同埋金生又邊位?

咁應該都係果班 你開心就得 得閒可以幫我推下post 我唔係成日有時間mon實呢到

我實幫金正恩你推post, 等香港人知你有幾柒。

體育界無料吹到自己有料大有人在,就係因為你d癈人搞到劣幣驅良幣。漸漸有心有力嘅人就走晒,本來你唔穿煲無我唔知你無料我唔會向你開炮,知你無知又無能又鍾意扮乜都知我就唔可以當睇唔到。

你仲話唔收錢教人,真係笑撚死人,你害左班對呢個運動有興趣嘅人,佢地浪費左最寶貴既時間响你身上,玩運動有乜野貴得過青春?我個仔如果跟你玩就食得屎。

仲有,你唔好講到自己咁偉大,你响佢地身上過晒偉大領導人引,完全滿足你果份自卑又自大嘅弱小心靈,你唔係咁你會有人跟你?你慳d啦。閃返埋一二角自己hea踩,唔好毒害新一代啦。
因為狙擊我果班同你又係癲癲地 下下都咁好火一下jer埋黎 所以我潛意識覺得你又係果班癲佬

其實我地大家都三唔識七 各有各玩 如果唔係既話我係到講聲對唔住先

唔記得講,被害妄想症要睇醫生架,唔係同人講對唔住個病會自己好返。
我地冇人諗過要靠roller發圍wor
一係大學生中學生 一係有正職 志在興趣玩下做運動 你唔信既可以入黎訪問下任何一個人 係其他人一定死都要靠roller賺錢姐

志於有冇教壞你可以慢慢檢驗下 講到教人直溜後溜都要拎個世界冠軍咁

我都唔知你嬲緊咩 錯哂重點
其實你見我推post頻率就知我唔係成日得閒睇post 如果你真係咁得閒可以日日黎通知下我 我好歡迎你黎留言
我地冇人諗過要靠roller發圍wor
一係大學生中學生 一係有正職 志在興趣玩下做運動 你唔信既可以入黎訪問下任何一個人 係其他人一定死都要靠roller賺錢姐

志於有冇教壞你可以慢慢檢驗下 講到教人直溜後溜都要拎個世界冠軍咁

我都唔知你嬲緊咩 錯哂重點
其實你見我推post頻率就知我唔係成日得閒睇post 如果你真係咁得閒可以日日黎通知下我 我好歡迎你黎留言

鬧鳩你係因為乜撚都扮識,你收唔收錢唔撚關我事,但係你將錯嘅晒不斷教人仲講到自己好撚勁就有問題。
你講果d乜剎物剎靜好似得你識,就已經自大到爆,講唔夠兩句你又話自己hea踩。你練緊只係平花,仲要係其中一個小分項,你已經自大到咁,唔該你出去睇下個roller世界啦,虛心學下野,唔好夜郎自大啦屯門金正恩。呢個世界唔係得你果d乜剎物剎,仲有你練果d乜剎物剎都唔緊要,唔好講到自己好勁之後又話自己hea踩,扮晒回塘老屎忽。你快d鳩叫你大佬,話這鳩叫sebasebaseba啦。

世界冠軍?你拎北韓冠軍好過啦,重點錯晒?我由頭到尾都係鬧你識少少扮代表,人地講緊速滑被逼害,你乜柒都唔知就插咀,比人屌你又話自己被逼害,人地講鳩你技術你又話自己hea踩,你唔係痴線我都好難相信。
https://lihkg.com/thread/381432/page/7?ref=android

你返去睇下你自己講左乜野先啦。你唔出聲無人話鳩你啞。
我地呢d輕鬆玩下既邊夠你專業識哂d野問下野又比人屌哂全家

d片都一兩年前 有d三年前畫質太差唔想post 不過果陣未有剎車港隊 呢d爛鬼野香港又真係冇乜人識 你又識?但而家有幾個勁小小既都識

我地有冇資格教人就唔到你評論住 你有比我地教過咩 定而家教人起步都已經要考返個港隊?但你有冇我就唔太肯定 起碼我唔會想個仔比個郁d就燥底 又唔冷靜 周圍屌人老母既人教先

d片都一兩年前 有d三年前畫質太差唔想post 不過果陣未有剎車港隊 呢d爛鬼野香港又真係冇乜人識 你又識?但而家有幾個勁小小既都識

我地有冇資格教人就唔到你評論住 你有比我地教過咩 定而家教人起步都已經要考返個港隊?但你有冇我就唔太肯定 起碼我唔會想個仔比個郁d就燥底 又唔冷靜 周圍屌人老母既人教先

就係你呢D自大態度就已經夠晒柒啦。你又知我唔識?如果人地真係識你咪柒晒囉。你九成九係咁樣得撚罪人啦,跟住又話自己被逼害囉。

仲有,我無話我要教人,更加無話要同人玩,所以我洗撚對你呢D on9仔態度好咩。

但係你唔同呀,你寫到你自己好撚友善架。

搞死個運動就係你呢D自以為勁嘅on9仔。

睇返你以前D post一味講到自己點勁點勁,但係叫你去比賽或者測試就話自己hea踩。一係就叫人去北韓私鬥,你收皮啦。

16年已經可以考slide入隊 講之前唔該做多小小功課先
不過以你地slide嘅實力...練穩定啲再講,即係最少都要好似你大佬做backslide咁呀
都係果句啦,花樁/速樁/slide三揀二,當你咁好彩slide pass咗,但另外果項fail咗都係入唔到
入隊要求唔講咁多次啦,你咩都知架嘛
2.3: 碌

最專業既人會覺得軟硬碌踩街會有分別 但我自己覺得冇分別
最大既分別係係剎車上面 通常83A既碌幾下就會削左一忽 太軟
通常我都會揀90A咁上下既碌

用發光碌需要注意既係唔係好岩新手踩 因為佢啤零同飛碟係特製既磁芯 轉既時候先可以令碌發光 但係亦都係呢個原因所以發光碌轉得比較慢 踩果陣會辛苦好多 所以建議想玩既人可以玩耐小小先轉

呢款係唯一一款暫時高度建議既剎車碌 因為先係我朋友係大陸玩話好好用 我再買黎試既時候發現係香港大部份埸都好好剎 亦都唔太易削 價錢公道

另外剎車碌仲有幽靈之子 緊箍咒 海賊王等等 我自己唔覺得太好用 貴得黎易削 唔建議買

以上係我地通常會買既碌 如果你凈係想是但玩下 就隨便買款最平既碌已經足夠 唔敢講你可以跑到好似速滑咁快 但係絕對足夠你享受高速快感

買隻轆就想有高速快感 決定速度嘅因素主要係粒啤令
你覺得易削嘅不如換個場再剎 但假若隻轆唔撚轉,塊地有幾滑都係會削

都知你好耐冇踩/hea踩,而家主流用緊青花瓷/九輪,仍然仲有少數人用緊斯凱汀但真係唔多,至於其他...身邊嘅朋友有淘左套海賊王落黎但未見佢用過

HV最多只係中階model, SEBA PRO先係top model不過呢對已經停產,連鞋都未撚識分

不過以你地slide嘅實力...練穩定啲再講,即係最少都要好似你大佬做backslide咁呀

呢位巴打,其實你地講果d乜剎物剎我就唔識咁多,但係睇返d片,我用以前用hockey鞋都會做到fast wheel之類一個轆掂地嘅動作。

係架喇,有錯就要比人屌。佢咁鍾意做領導人就要比人監察下啦,唔係佢講乜就係。

我最唔抵得佢講到香港無人乜人識佢講果d動作,佢都on9嘅,香港佢睇晒咩,佢自己都識講佢自己縮响北韓,以前d人點玩佢識條撚咩,佢自己講玩左三年半。乜撚都係佢講,無人屈佢喎。

一句入面總有幾個字特別反映到佢果份自大,睇見就唔開胃。有心搞推廣呀金生你死開d啦,比個識公關嘅搞啦。

扮完領導人又話人迫害佢,入青山啦。所以話平花柒頭多真係無錯。

呢位巴打,其實你地講果d乜剎物剎我就唔識咁多,但係睇返d片,我用以前用hockey鞋都會做到fast wheel之類一個轆掂地嘅動作。

係架喇,有錯就要比人屌。佢咁鍾意做領導人就要比人監察下啦,唔係佢講乜就係。

我最唔抵得佢講到香港無乜人識佢講果d動作,佢都on9嘅,香港佢睇晒咩,佢自己都識講佢自己縮响北韓,以前d人點玩佢識條撚咩,佢自己講玩左三年半。乜撚都係佢講,無人屈佢喎。

一句入面總有幾個字特別反映到佢果份自大,睇見就唔開胃。有心搞推廣呀金生你死開d啦,比個識公關嘅搞啦。

扮完領導人又話人迫害佢,入青山啦。所以話平花柒頭多真係無錯。
咁我死開喇
都係果句啦,花樁/速樁/slide三揀二,當你咁好彩slide pass咗,但另外果項fail咗都係入唔到

我由頭到尾都冇諗住入
pass定咕

我由頭到尾都冇諗住入
pass定唔pass都唔關我事
其實由玩到而家呢區都有二三百人接觸到
唔係長玩但都叫有對鞋係屋企

如果你覺得呢到由一個人都冇到而家晚晚都有人玩叫搞柒左既話 咁不如我比你黎搞

講真你地可以慢慢幫我推post 有料定冇料唔係你上網講就證明到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞