[續萊啦]多蒙特球迷吹水及比賽即討區 (95)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
講快我哋大把快翼,結果聯賽對手一縮後踢就仆曬街
踢翼就用唔到萊架啦,但攻中用萊做輪換夠踢有餘
真 個個得個快字狗衝唔撚識破大巴
所以點解泰狗贏到控球權高嘅球隊 但一面對大巴 或者前場逼搶 就現晒形
jbg典型例子 下下衝入去個大巴陣入面 本身冇料 永遠失球權或者格硬浪射
覺得佢係意識太差 其實本身技術幾好
最慘佢完全冇planB, 好多時睇我多見到頭20分鐘老鼠拉龜攻唔入就知最後一定會輸反擊
覺得佢一有波就要1on1
山祖都唔係下下有波就要過人啦
我萊入波都係㩒住個會章
佢點會捨得走
大家都知問題喺邊個度
泰狗呢d 小人幾時死
自上年後就對呢隊波心死,唯一撐住我嘅萊都走埋,下年想棄
我都係因為萊先繼續睇
但係追左同一隊波十幾年 邊得黎唔追就唔追
講真上年柒住失冠我可以繼續撐,當年高daddy最後一季排第七我可以繼續撐,今年泰狗場場閪波我可以繼續撐,年年賣星我都可以繼續撐

但咁樣對一個球會忠臣兼icon,我搵唔到再撐呢隊閪波既理由
撐就點都撐既 話晒睇左咁多年 成個衣櫃都係多仔衫

但係唔會就追黎睇
我而家有得揀都睇曼城先 起碼d 波好睇d 爽d
唔關隊波勁唔勁事
自從隊波歐聯拎亞軍後就冇勁過
大把多迷一路屌賣星,咪又一路捧
但咁對自家青訓icon真係攪唔撚掂
你老味,當日高daddy仆直個季,萊其實可以唔續約
拍拍pat pat就走,個時萊係隊波最差個時
跳出黎續約、成日話d當家球星踢起就走
睇下而家點對忠臣
利雲狗雖然25,但咁憎多唔係冇原因
真係沒有冇緣冇故既恨
利雲有講過點解咁憎多?
都市傳說,個時多財政唔好,利雲想加人工
之後多拎左份頂薪去續葛斯
唔洗想 下年棄硬
十幾年前因為人情味同熱血而迷多
對25咁做我接受到 因為條友去過拜
但萊真係唯一忠臣 隊波咁對佢點樣忍

華狗班撚樣管理繼續攬住泰狗玩69喇
完全agger
一定祝福萊斯,多唔值得擁有佢,多迷咁熱情,管理層覺得理所當然咁
本身應承左會放佢走
但古沙比人違約金買起左
唔想一年走兩個又搵唔到代替品咪停左佢個轉會要求囉
所以最後一年約都加人工再比佢free 走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞