[續萊啦]多蒙特球迷吹水及比賽即討區 (95)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
屌你老母,垃圾球會
一d尊重都冇
屌你老母泰狗
最好笑有啲人反屌萊斯:養咗你咁多年,傷多過踢

講真
唔俾extension 萊一定係嬲㗎啦
但依個其實都係對大家都好嘅決定

好明顯萊已經冇咩機會再有好多正選時間 最多都係要踢後備上場 佢嘅位置都同白重疊咗

同埋萊都有講過想繼續踢落去 好似有提過美國 既然係咁嘅要佢屈喺後備都冇咩意思 反而係嘥緊萊剩餘唔多嘅球員生涯
我迷萊都會想見到佢喺第二到踢正選搵下銀都好過喺後備坐穿張櫈

我只係想見到剩低嘅時間會全力衝歐聯 還萊一個歐洲獎盃 雖然好難

同埋完季會有一場盛大嘅慶祝遊行先對得住佢
冇萊成隊收左皮
咁多年黎萊撐住成條進攻線,先afford到比班後生仔打起
今季其實冇咩大傷,踢多季輪換唔係好難姐
而且Nmecha都仲未成材
呢兩年證明萊同白兼容到
係扶nmecha
萊斯完全值得球會退休11號
高daddy最後個季,成隊成績差到仆街
個時萊斯續約
D人係咪未開始睇波
兼容到啫 咁最後都係俾邊個出多 白囉
好明顯依幾年都係慢慢俾佢兩個交接

你話扶nmecha 咁其實都好正路
萊今年34 啦 仲可以交足貨幾耐 咁nmecha 後生 想俾時間佢打起 都無可厚非
前多迷路過
希望有個歐聯可以歡送萊斯
仲交到咪得理得佢仲有幾多年,白既穩定性比萊差幾班,根本做唔到場場正選

依家擺明係泰狗睇佢唔順眼先唔續佢
估唔到喺度見到你,我下年都專心睇本地波算
知唔知邊間波衫鋪 會仲有reus 印字?
好想買張reus11印字 痴係房門
唔續萊泰狗一撚定有份,屌佢老母
佢續約嗰陣,垃圾多係降班區dklm,忠誠咁多年換嚟嘅係咁嘅對待
咁都有本地波巴打 我以前一開始睇波係迷多先 但係鐘意啲人走得7788 同埋隊波真係太西 撐唔落 就冇睇了
屌你老母管理層
師兄明智之舉
如果係人工問題就更加講唔過去
Sule, haller個d頂薪打後備
咁球會角度睇就係唔想俾萊依家個人工做白嘅rotation 我相信就係多傾唔掂今次要減幾多先冇續 依啲sporting decision 只能夠講係比較無情

如果今季泰狗可以教到有歐聯我就原諒
樂觀啲諗可能萊都想踢多一兩年 咁喺度又只會愈嚟愈少上陣機會 算係和平分手 係泰狗唔撚用佢嘅
屌 冇人理
年年自爆失冠都算 仲不停賣人 好似唔想爭冠軍咁
萊隊掘下金都好嘅 不過好難接受佢著第二件衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞