美股認真討論區MMMCDLXXX

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
呢度個個去話飛日本,你話呢
大家好 我係死鬼佬
日本財務省副大臣神田真人:不對日元干預發表評論。
唔係印度狗就得
油龍既弟兄係咪排隊上緊ifc
今晚ER
SQ FTNT AAPL DKNG COIN NET
香港人應該冇叫過印度人做鬼佬
早幾日又話會有meeting討論,而家直頭算9數
金龍都好似後面排隊
無事啦 升返晒
你地慢慢估
蘋果供應鏈分析師郭明錤此前表示,今年發佈新款AppleWatchUltra的可能性在下降,但現在看來,2024年還是會有AppleWatchUltra3的到來。郭明錤今天在與MacRumors的直接交流中透露,雖然AppleWatchUltra會在今年更新,但新款機型與AppleWatchUltra2相比將幾乎沒有硬件上的升級。他並未透露任何關於AppleWatchUltra3的具體改進計劃,該產品預計將在9月份發佈。如果蘋果繼續保持兩年一次的更新週期,那麼今年也有可能會推出第三代AppleWatchSE。至於AppleWatchSeries9的繼任者則還不完全明朗。
快啲跌穿16000啦
Online Gamble被呃咗
https://lih.kg/3687593

傻仔錢真好賺
Sofi binc 區
https://lih.kg/bJuqjPV

大G而家周圍走
叫我做咩
諗緊好唔好買一股sofi支持下
金澤 立山黑 名古屋

一星期 同屋企
大家話今晚升一千點好唔好
Sofi好撚伏,我曾經都相信過佢
JPEX單嘢就知香港多傻人
尋日咁撚樣收針 今日仲有得玩?
日本央行週四的數據顯示,日本官員今日可能花費了3.26萬億至3.66萬億日元對日元匯率進行了干預。日本央行對週二貨幣市場狀況的預測顯示,資金淨流入爲4.36萬億日元,而貨幣市場經紀商不包括干預資金的估計爲7000億-1.1萬億日元。外匯交易需要兩個工作日結算,日本市場本週五和下週一因公共假日休市。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞