【唔係辛尼食唔起,而係雞髀更有性價比】 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰肆拾叄

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
場波都隔咗成日啦
何必再拗咖喱味屎定係屎味咖喱好
換Davies都唔換電話佬,仲要就快完場先換人
我都見到
不過以高層嘅一貫作風呢啲老將如果唔係免簽應該都唔會成事
我即係知拜有場聯賽完半場2-0,完場就輸2-3,我記得好似泡菜狗同烏柏一齊踢
有佢應該成隊防線定晒
然後下個禮拜對皇馬一次過食晒兩嚿
屌 諗下下個post叫咩名仲好啦
叒食檸檬
[白人後防線至上主義,黑猩猩力架及泡菜狗不得進入] 拜仁慕尼黑球迷絕對種族歧視討論區 壹佰肆拾肆

我有合理理由懷疑你係歧視緊我哋下一場歐聯嘅對手
你種族主義 對面有人又喊架啦
球商不高 姐係笑蠢
我唔信安7係針對性部署,只係kroos同vini質素好

拜仁的南韓中堅金玟哉,制空力強,速度也不錯,控球傳送亦有一定造詣,但球商不算高,今場的防守大部分時間稱職,但偶爾出現的甩漏卻負出代價

原文網址: 歐聯速評|安察洛堤針對性部署見奇功 金玟哉成拜仁防線漏洞 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1015345?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
大梅=球盲探測器
講清紐嗰d直頭無睇過波
黐撚線就算大傷咗兩次都仲係世界最top嗰班
早幾個禮拜FB德迷group都仲有一啲人叫紐俾機會達史
仲老屈拿鼠只係為咗返拜仁所以先繼續用紐
踢埋八強同埋拿鼠宣布留喺德國之後嗰班人收撚咗皮
有紐打high line = 打多個
希望有朝一日睇到紐踢中場
佢哋有幾多個真係有睇開拜仁啲波 覺得梅拿又老又無速度又無扭波 數據唔係突出咪覺得廢

有時係覺得唔可以怪晒佢哋 梅拿依個球員太特別 無咩球員係似佢
拜區都有人屌大梅無人諗過細梅扭波嘅空間係邊個拉出嚟
咁撚癲
嗰晚同Frd 落bar睇
的確冇睇開拜仁嗰班都話大梅冇咩用
25靴又斷ACL傷出半年
唔計25同玻璃,佢真係後曉姆斯保定時代最好嘅中堅
大梅係全隊波最有智慧嘅球員
歐聯辛狗入到,都係大梅漏比佢先有後面故仔
又傷acl
都係嗰句
以前有幾鍾意佢而家就有幾憎佢
拜其實都幾多25
Alaba、靴,之後仲有AD
如果離隊就25咁年年都總有幾件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞