【唔係辛尼食唔起,而係雞髀更有性價比】 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰肆拾叄

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
第二球佢嗰身側埋一面,俾洛迪高食咗佢嗰位
其實第一球似係嗰下緊張,然後俾維尼同比0含fake咗下拉到失位
第二球十二碼就無得賴,肯定係解釋唔到
除此之外其實個表現係唔差
其實對其他隊打high line再執下佢紀律就一定有用
德甲意甲都可能punish 唔到佢呢d play
當交學費
但完場佢個樣怯到驚佢心態爆炸無曬自信
皇對多仲係5倍幾已經入左
佢球球都係咁貼,人哋一個轉身就俾人過咗,場波有幾個畫面都係咁,有冇睇卻奧斯嗰球
呢個咪就係人地皇馬針對佢既部署,人地就係知佢會追得貼,正如上年鏝都係特登俾烏狗攞波,等你自己自爆
咁杜狗無去改正佢都有責任
佢因為太aggressive而爆都唔止呢下
季初輸德丙都係因為佢太急
之後都不時爆
只係冇爆得冇咁大先唔係點講
不過今年亂到咁杜狗應該都冇重點訓練佢呢啲細節位
希望下手可以執下呢樣嘢
咪搞到最後好似烏柏咁柒足幾年
一係佢就再貼d 好似魯迪加守夏撚咁
用條jer頂住佢屎忽等佢起步都有困難

依家真係到喉唔到肺
其實係
中超土超柒咗對面都未必把握得到
對面入咗自己隊都追得返
所以養成咗佢咁粗枝大葉
但呢啲高手過招場面差半步都會死人
佢唔衝咪唔會要人包

有人包咪又係本身要睇個件漏咗 不過唔係直接心臟位置咋嘛
公道講 賽前個日先知De Ligt唔得
蝗係唔係都係咁踢 佢地點都唔會踢陣地

都係個句 對面拎住波面對面扭過你咁係佢好波
而唔係咁樣爆
我唔怪呢d球迷,佢地業餘既

我怪指示佢落場踢既呢件廢物
都係嗰句兩件炸彈你揀邊一件都係死
除非迪健健康康但係唔俾佢落場
咁先真係要屌
啲教練見到瘟神咁
bro唔認同,非辯論,韓仔派膠和波大家心情已差,多元思維講下己見

佢聯賽出錯既次數極多,相反冇派膠既場次少之又少,對弱隊派,對粥隊大派特派,作為領隊如果覺得烏唔好得過去,就要搵隊入面既球員頂佢個位,就算本身唔係踢開中堅,當然我覺得烏明顯好過佢

韓仔落場唔單止幫唔到手,仲令隊有持續陷入危機,呢d咁大既炸彈,點可以放佢落場踢歐聯!領隊瘋狂既決定當然要承受翻合理既結果
四強賽前一日屌個領隊
應該都係回應球迷想留杜狗個聯署

可以為咗搞呢啲嘢影響球會準備關鍵比賽
俾我就等嗰兩件老野退休先夠膽去
有兩個中堅都唔出得 要出平時唔係踢開中堅嘅哥列斯卡 仲易爆
出泡狗有幾瘋狂烏都好似係有傷
唔係話幫泡狗平反,但係烏派足幾季膠就仲有人撐
兩個喺國家隊都係上曬身,喺拜狗踢就輪流派膠,唔好話教練無責任去教,烏狗跟拿蛇就算係派膠都無上季季尾咁離譜
講到尾都係杜狗無令過班球員進步,一直都係靠前面幾個天才波保下限
如果要包MJ底其實應該Upa + MJ, 烏堡主跑動快過Dier, 季初都係出Upa +MJ,應該有啲經驗

Dier +MJ咁生章根本唔熟手

同意年輕球員上場不足,勝利11一傷就無Plan B, 電話 Zara Pal 咁好潛質成鬼日換3個就算,慕婷都走喇 又唔比電話出,依個吊得啱
但當然兩個炸彈,一係無事 一係大爆炸
Bayern bosses were astonished by Ralf Rangnick's decision. They did not expect him to reject their offer. During the talks, Bayern fulfilled all of his wishes. Karl-Heinz Rummenigge and Uli Hoeneß, in particular, fought for Rangnick, who was supposed to drive forward an overhaul that was deemed necessary.

今鑊滿足人地所有條件都唔黎
發覺公海啲傻閪真係好撚弱智
清大梅同紐都講得出
個教練想清兩老都唔會俾你咁做
上網見到傳vvd
快啲買埋法迪奧、foden同埋洛迪,全面引入英超兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞