麥明詩結婚po陸續有來

148 回覆
5 Like 116 Dislike
商學院MBA重災區,我聽講過有港女去識人

國際關係/政府行政programme聽過有新加坡下一代準備上位嘅官,日本議助來上堂會講台海備戰,有非洲d官二代來呃個短期學位返去做人上人

總之就乜人都有,貪官嘅下代都唔少
會請日本人講台海議題🫡
真係好高質
我諗 日本,台灣,中國,美國,韓國,香港,東南亞人分別對台海議題既睇法分歧應該好精彩
係日本議助去上堂,返國後升官/準備做國會議員

台海議題好隱晦咁暗示而家日本台海政策係有預備打核戰,對本國戰爭影響,同埋台灣難民問題,幾肯定要做第一收容國

至於香港人做台海戰爭難民係無國家會理你,你唔係預五眼(包括英加)到時仲會中門大開俾你入呀,一俾人制裁你而家幾有錢都化灰

係牛劍上堂千其唔好低估任何人嘅背景,同HKU/CU唔係同一個水平
呢兩條冚家剷真係煩過梅媽兩母子
林作認證女權L
Unfollow 咗都避免唔到隔幾日就有一個post講佢
搵佢果班廣告商都係水魚嚟
夫妻檔搵食
唔洗點出力就有班儍鳩廣告商俾錢佢洗
仲洗喺TVB捱咩
做OL做律師?不了

佢自己有講過律師皮費好高 搵唔到錢
根本份人市儈到仆街
結婚都po咁耐
遲D生仔講足廿年
贊助出得起錢嘅話 有埋產房直播𠻹
我覺得佢兩公婆同張智恆兩公婆有得揮
講煩
條佬紅唔起 咪靠個老婆攞名氣
但個樣成個小白臉咁
Ig成日喺度谷個胸,要話比人聽佢都有身材
下次連埋個Credit一齊post
隔個禮拜就自己做新聞 keep住俾人見到佢嘅存在
呢篇潮文好正
我都好想知邊個寫
根本同一類人
好似仲想上位過林作
其實呢樣嘢係周星馳發明
廿年嚟養住一堆人
每星期出一兩個post提住佢
以前係高登後來係連登咁解
習近平思想

Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌(6)
https://lih.kg/bkDvtHV
#47 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
有冇洞房片流出? 咁樣仲有話題性喎!
寫得出呢篇野果條友都好好笑 唔講唔知係人地心入面果條蟲
今日出左sponsor po未
廣告時間
佢真係好撚煩
俾人話仲要死撐
難為仲有人讚佢EQ高
收皮啦
好明顯成日放料俾誤記
DKLM 隔幾日又會有佢啲新聞 仆佢個街 有冇咁高新聞價值吖?

林作一早知佢麻撚煩先飛佢
就俾佢啲打手屈返轉頭係女飛男

林作都睇唔過眼條煩L乜都要搞大 驚死冇人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞