麥明詩結婚po陸續有來

148 回覆
5 Like 116 Dislike
「十優港姐」麥明詩(Louisa)與盛勁為(Keith)在上月結婚正式成為夫婦,兩人的婚禮搞足三場成為網絡熱話。Louisa在榮升人妻後接連在社交網分享婚宴靚相,又解釋:「Sorry 真係唔想po咁多嘢阻住大家咁,只不過真係有唔少品牌同埋朋友要多謝番。」

昨日(4月28日),Louisa分享夫妻檔現身撐Ming仔的帖文,就惹來網民留言指她「肯講下其他嘢」。

Louisa以11個字回應網民

在Louisa的Facebook帖文中,Ming仔留言感謝Louisa專登親自捧幾箱酒到場,足見Louisa相當有心!

有網民就留言道:「終於結完婚肯講下其他嘢 」,Louisa回應對方:「其實未講完結婚 唞一唞先。

又有另一位網民「加把口」稱「仲未結完」,Louisa就更正對方:「結完未po完」,該網民就認為是開心事、每一天分享都沒有問題。
拉高港女結婚標準
今時今日仲娶港女=自殺
離婚又會唔會講足咁多日?
咁娶山東雞好?
開始明點解佢會同過林作一齊
係咪到死果日都仲要講十優?

話自己低調,點知仲講得耐過馬明。
幾時先結完
邊忽低調
荒死無人留意佢咁
真係同一類人嚟
未結婚已經日日出po著玩性感
啱啱拍拖就成日call記者影相
依家玩結婚就玩左成年
根本呢條女就係機心女
一早都話佢同作一樣都係attention seeker嚟, 唔明點解咁多人吹奏
佢同FYY跟本同一類型

好彩既係COVID 幫佢低撈盛勁為

真係好煩呢啲港女
就快結得耐過馬明湯洛雯
好作狀 因為作的形狀
拍拖call記者影相,老屈小心俾人告
FYY 落完仔成個人好恐怖
仲衰過產後抑鬱
好心tvb唔好比佢再出嚟拍劇嚇人啦
https://www.instagram.com/p/CyAqcuuMa4r/
好L妒忌 我智雯bb結婚先得三張相 搵多一張睇吓都冇 仲要結咗成大半年返嚟先講
今次無羅冠聰?
Pr做得好
珍 細個無朋友大個就想做萬人迷
佢勁曬命 知佢老公高過林作啦
究竟個圍村係佢老公定俾錢租番嚟根本唔係姓盛條村
馬明同湯洛雯係記者訪問佢地每次都催婚啫
離左婚先再出PO啦
推呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞