媽媽患癌

315 回覆
437 Like 11 Dislike
集氣post?
我是來集氣的 希望伯母唔會有事
加油!
樓主介唔介意tg搵我 識得有人淋巴癌第四期用食物療法好返 醫院既化療電療太重副作用
祝樓主媽媽早日康復 我好明你感受因為家母曾經身體都出現狀況

屌你老母呀,含家產啦仆街
人人都會死老母,個個人長大都要面對死老母的。
你要面對時,我都要面對的。

既然係個個都要做既野,咪開開心心陪你老母四圍玩,幫佢洗下腳,按摩下,帶佢去玩,陪佢走埋呢一程。

癌細胞既野好古怪,人開心佢就會生長得慢d,
而你老母既情緒會受你影響的,所以你就算死老母都要死得開心d,話唔定有奇蹟!

我把口唔識講野,你聽落會好古怪,但講既都係真理。

所以大家死老母時最緊要開心,開心又要過,傷心又要過,開心能戰勝一切!
加沖
巴打加油,伯母早日康復
加油,我媽媽個肺有黑影照左等結果
巴打加油
我知道一句加油其實代表唔到啲咩 但你要撐住啊 你媽咪見到你開心佢都會安心 要陪佢多啲一齊留低美好既回憶
I know that feel
Take care
雖然實際上幫唔到咩手,但都特登login入黎講句加油!頂住!
加油
加油
為你打氣,加油!
加油樓主!
伯有一定無事!
加油巴打!
利申 放射治癒師 巴打有問題可以睇下答唔答到你
加油!你要堅強!
珍惜現在
大家去開邊到body check
樓主介唔介意tg搵我 識得有人淋巴癌第四期用食物療法好返 醫院既化療電療太重副作用
祝樓主媽媽早日康復 我好明你感受因為家母曾經身體都出現狀況

屌你老母呀,含家產啦仆街

啲人話連登低質 本身我都唔信 依家真係事實擺在眼前 就係有你依啲郁啲屌人老母既辣殺係到拖低質素囉柒頭 除左係到屌人老母之外 你有無啲建設性少少既建議比樓主呀
樓主加油!
吉人天相。無事!
加油巴打!
我係做外科護士
其中take care 過3年腸癌病人
二期or 以下只要切清就無事
點都好 做左手術先
同埋樓主可睇下TNM cancer staging
切左出來點分第幾期
洗唔洗做化or電

加油!

路可能好難行
但你有連登巴打陪

P.s.如果決定搵私家做記住問清楚人好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞