媽媽患癌

315 回覆
437 Like 11 Dislike
大麻可以醫癌
Cancer 真係普遍猶如傷風感冒
定期做body check好撚緊要

樓主stay strong
樓主介唔介意tg搵我 識得有人淋巴癌第四期用食物療法好返 醫院既化療電療太重副作用
祝樓主媽媽早日康復 我好明你感受因為家母曾經身體都出現狀況

唔好害人la
樓主要聽醫生專業意見,唔好信埋d偏方

所謂偏方可能比樓主媽媽有無謂的痛苦

五會搞咁多奇奇怪怪的東西,信醫生意見吧

希望你媽媽早日康復

但若果有一日,醫生打電話同你講,建議五急救

希望樓主可以放手,五好整到你媽媽瘀晒

同埋臨去之前,記得幫你媽媽用水沾濕嘴脣

我只是分享過來人的經驗
希望樓主五會遇到這些事
我爺爺又係有肝cancer 成家人都不知所措 btw無野係比陪伴更重要 加油巴打!
識得有個朋友阿媽,
腸癌4期. 化療完依然生活緊.....都2年幾.
加油! 態度改變病情.! 要令病人有希望.
依家科技發達
樓主媽媽一定無事
要撐住 努力去擔起頭家支持大家
一定唔可以怕肉麻同逃避同忌諱啲咩,有咩想講就要講,有咩想問就要問,有咩想做都要做,多啲攬佢錫佢。
祝早日康復

利申:過來人

過來人x2 加油 祝伯母早日康復
樓主媽媽加油
樓主都要加油
加油
加油!!!!!!!!!
加油
頂住巴打!你媽媽湊到你咁大個已經好辛苦。你而加出到黎做野應該好好報答返你媽媽。無論點都好,百行以考為先嘛
求下你地 我媽媽未死 都未末期
唔好再講到咩末期好無
我已經唔知可以點
積極同樂觀去面對呀!
加油
樓主介唔介意tg搵我 識得有人淋巴癌第四期用食物療法好返 醫院既化療電療太重副作用

唔好害人la

希望你媽媽早日康復

我只是分享過來人的經驗
希望樓主五會遇到這些事

唔好害人la

希望你媽媽早日康復

我只是分享過來人的經驗
希望樓主五會遇到這些事

化療同電療只係以毒攻毒 殺死癌細胞之餘更殺死埋正常細胞 每樣藥都有副作用 的確令患者身體難受 用食物本身天然而有效既作用 點解唔去嘗試 乜唔係應該搞好自身免疫系統 製造更多白血球同防禦細胞去打死癌細胞咩?
btw 係唔 唔係五
加油!

唔好害人la

希望你媽媽早日康復

我只是分享過來人的經驗
希望樓主五會遇到這些事

化療同電療只係以毒攻毒 殺死癌細胞之餘更殺死埋正常細胞 每樣藥都有副作用 的確令患者身體難受 用食物本身天然而有效既作用 點解唔去嘗試 乜唔係應該搞好自身免疫系統 製造更多白血球同防禦細胞去打死癌細胞咩?
btw 係唔 唔係五

你地可唔可以 唔好係依度爭論
求下你地

我已經朋友不多 我想多一份支持
我真係唔想連係 連登都見到負能量
加油!祝伯母早日康服

唔好害人la

希望你媽媽早日康復

我只是分享過來人的經驗
希望樓主五會遇到這些事

btw 係唔 唔係五

你地可唔可以 唔好係依度爭論
求下你地

我已經朋友不多 我想多一份支持
我真係唔想連係 連登都見到負能量

我明白樓主你既感受 當初家母有事 我都試過徬徨同無助 但如果你唔想聽多個方法既 我都唔勉強你啦 唯有祝樓主媽媽早日康復
陪多d 佢la
加油
加油
無事GE,而家科技倡明

同埋你要俾佢見到你過得開開心心、健健康康

加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞