周啟生火力全開狠批中年好聲音、ViuTV、陳蕾、鏡仔:MIRROR 已經過氣!銅鑼灣無哂佢哋啲相喇

61 回覆
43 Like 22 Dislike
佢堅有才華嘅,首天長地久玩得好正,奔放自如
坦白講,近一年真係少咗好多佢哋嘅廣告,聲勢的確冇早兩年咁盛
周吉個仔, 至於有無料唔敢評, 近廿幾年佢做演唱會監製同編曲多
佢呢啲咪典型死廢老邏輯
新一代歌手唱勁掂唔掂就另作討論,但係喺班專抽後生水嘅廢老眼中肯定冇一個掂,因為佢哋要唱到羅文、甄妮咁先叫掂你叫依家嗰啲唱到咁,根本食屎出唔到道,咁係依家個樂壇又點會搵到唱到咁嘅歌手呢?
呢啲咪就係廢老跟唔上時代,用自己停留喺嗰個時空嘅Standard指點江山,咁咪肉撚酸囉!
梅艷芳 鄭秀文 陳慧琳 欣宜 羅文 郭富城 林子祥 蘇永康 許志安
呢堆都有唔靚嘅嘢,亦有佢年代嘅歌手偶像,唔知周生佢點睇
雖然好撚老屎忽
但係屌中年好聲音同mirror幾有point
btw佢首的士佬好撚正
https://www.youtube.com/watch?v=1-BZVTl_OVo&ab_channel=%E5%91%A8%E5%95%9F%E7%94%9FDominicChow
廣告多就話人廣告從業弦
叫佢地抽多d時間排舞
而家抽返多d時間練歌排舞
d舞亦都明顯齊返好多
上中下弦唱live都有明顯進步
又話人少左廣告過氣
其實有冇人發明時間修練房俾佢地
等佢地有時間練野之餘又有時間拍廣告
在座各位,全部都係垃圾!
前幾日姜濤誕係平行時空
on9廢老 全世界都紅過 係差你一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞