Ming仔新 studio 開張,連試當真熊仔頭麥明詩都去撐場

292 回覆
54 Like 354 Dislike
上面咪有巴打講過
佢係一個加拿大人
估唔到公屋俠條條女都食過

但原來係深度ming仔hater
既要又要係 CCtoy 基本啦
你搵老高同佢比, 只可以講佢廣東話channel受眾冇老高咁多. 剩係講內容真係屌打老高啦. 如果佢開埋英文同國語channel一定勁撚多人會睇.
Heidi個表情好淫咁
咪開左囉,開完收皮咋大佬,一開始呢段片係strightup到開,無人睇呀~係佢高質定大定比較少睇開呢類節目
禿驢J班逃龍粉絲一講錢就縮
無聽過加拿大出名理性
我反而覺得以名人、商人、成功人士等等嘅categories嘅人嚟講,佢係屬於蠢嗰類,唔夠理性就真
因為呢幾類人除非迫不得已,如果唔係根本連公開對呢啲嘢表達意見都廢撚事,明知個結果會係點,睇住你班社會上嘅蠢人做蠢事對佢地又唔會有損失
I mean 外人 …….
廣東話唔睇ming仔

有冇其他有製作嘅知識型頻道推介?
其實唔關國藉事
大把其他國家嘅人有立場有想法
係人嘅問題
呢排真係邊都見到佢,左黐右黐好反胃
如果唔介意太「民小」,趙善軒講時事會講多啲歷史嘢

我覺得,佢仲喺香港嗰陣講啲嘢還好,移咗民去英國之後越嚟越中華膠

民小 + 中華膠, 所以 2021 年年中開始我已經冇睇佢
我有睇趙博

但係佢冇製作

學新嘢嚟講 啲infographic嘢好重要
連登逢反必紅
趙博個channel我而家淨睇陶教授嘅哲學課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞