低學歷髮型代表

391 回覆
2385 Like 161 Dislike
呢個靠把口得 你理得佢咩頭
估唔到你都會講人話好唔好睇都係睇人好似咖哩爸爸果種就比較kick啲,點整都柒
究竟咩髮型先會啱連登仔心水
明明睇落幾正常都喪屌
因為你根本就唔識得幾多個高學歷嘅人
根本同髮型冇乜關係 有時真係相由心生 質素高嘅人 你隱約會feel到嗰種氣場係唔同啲

柒嘅人 即係自大狂妄 冇學識冇見識 井底之蛙嗰種 你俾佢成身最貴最時尚嘅名牌 最潮嘅髮型 佢都係柒

高質素嘅人 唔係淨係學歷係 亦都包括佢見識多 經歷得多 肯虛心學習嘅人 氣質係真係唔同啲 就算比佢光頭 成身淨係着UNIQLO 你都會feel到佢係高質素嘅

而且有陣時真係唔好淨係用自己圍內嘅圈子去認識世界 我都識過某啲人 成日睇唔起呢個嗰個 把口話自己同邊個邊個有料嘅人好friend 車大炮 真係個樣係柒啲 唔係樣衰係柒 成個氣質都係柒 着晒名牌整個Anson Lo頭都係柒

嗰啲大學教授科學家發明家 真係改變世界嗰堆 乜嘢髮型乜嘢造型都有 但係就算佢光頭你都唔會覺得柒 所以講到尾就係氣質 同埋睇人

我以前外國讀大學嗰陣時一樣有教授係樓主你個post呢個頭 完全冇問題 喺香港先咁戇鳩有髮禁 見人長毛又要批評下又話唔俾返呢份工嗰份工 跟住女人光頭又唔得 真係唔係崇洋 呢方面香港真係要改善吓 完全冇造型自由黐撚線
做乜PO我出黎 ==
高學歷通常都係露額短髮先有專業型象
咁又真
公司啲6位數收入上司
9成9都係速剪
屌 中學大學識4個都係呢啲頭
3個做地盤 1個賣保險
金仔其實五官唔差
瘦身一定靚仔
企理整潔
我藍絲啫係你地成日屈我毛
全中
留意返樓主username
想同佢瘋狂做愛
香港/連登有啲人咩都睇唔順眼 只要所有野唔跟佢以前嗰套,你就係標奇立異 講多兩講屈埋你係外國啲左膠同LGBT。唔知幾時開始欣賞/學習其他國家的優點就會變成祟X撚,然後攬住自己既缺點當係傳統美德

我自己都識啲朋友係長頭髮,都係大學畢業,正常工作正常生活,係連登先咁大反應,又屈人低學歷又盛

不過男人長短頭髮就唔洗喺度認真討論,畢竟樓主目的係為咗吸引同溫層圍爐上熱門,巴打你認真討論同舉例只會辛苦自己
女人就染得
男人好心收下皮
緬甸水行俠
最好同佢地一樣咁柒 毫無造型可言嘅頭佢哋最like無比較咁咪唔會突出到班毒撚本身幾毒
第一眼睇到對眼同髮型真係以為羅志祥
暗黑型
賢仔call馬,2024打吡 - 大箭豬(打吡冠軍,黏地大敗)

https://youtu.be/cjOz0-jfLqA?si=wNQMg5XloHQsVwUz

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞