一人一項足以J一世嘅事蹟

668 回覆
64 Like 392 Dislike
無圖 係不孝嘅表現
全港排球青少盃冠軍 仲要做隊長
當地消防局即場俾咗張感謝卡仔囉
交代完件事俾啲救護員,我就悄悄地走咗啦

嗰個人都唔知好彩定唔好彩,瞓正喺我面前
事關自己工作關係會識處理,但完全冇諗過會係去去下旅行要出手

當時自己另一半都喺身邊嚇到呆咗,事後攬住我喊,話我man撚到仆街
呢單嘢再諗返,就算冇讚冇人知,我都覺得值得自己J一世
小學中學都冇認真參加過陸運會
一向求其參加跳高跳遠跳一跳就hea成日
又冇做開運動身體完全唔fit
Last一年社制4x100接力唔夠人,被人捉去參加
Total 8隊我呢隊明顯湊人數用,勁人全部都其他隊
同隊有個人仲要皮鞋黑鞋唔係運動鞋
心諗反正未跑過又last一次就盡情玩玩
最後跑到第四名已經幾滿足
點知頭三有隊被DQ補上變第三名有銅牌
成班湊人數隊都好開心
我個牌仲有保留到而家,人生唯一一個
當年CE 中文小組討論同華仁仔單挑, 結果有d
利申: Band 3廢校口齒麻麻
屌我都試過
Exactly同你同一個位
又係落好大雨我仲要己經揸得好慢
龍翔左轉上青山上路個條橋仔
個地都好似有油咁無哂抓地力
好在捉實堂汰回到直一直
嚇到我仆街
有時行緊運自己都唔知
到運冇左先知以前果啲叫好彩
而家冇運行閪冧先叫現實
可能成班老襟添
硬地足球,中場一開波,隊友交比我,我中圈附近推橫少少左腳割草式勁射死角入(非慣用腳)
小學考100分係好正常
唔好講同幼稚園
去澳牛食早餐坐足一個鐘 冇人叫我走
旺角金雞玩GVG 用Nu Gundam打時間排第一
十幾年都冇人過到我直到部機收皮
試過
因為有個女仔遲咗成個鐘
我哋另外三個食住等
LOL五連殺
有連登ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞