一人一項足以J一世嘅事蹟

668 回覆
64 Like 392 Dislike
公開試幾條5
HKU
以前兩項運動同時港隊,仲拿左個亞青第2不過最後都敵唔過現實去左做個廚房佬
破左個校花處算唔算
某男校畢業
出黎做野發現幾個部門嘅老頂都係師兄黎
跟住次次見到佢地,我地都一齊互J
急屎去雲吞麵店借廁所
踎塔嚟,一除褲即噴哂上牆,屎漬仲高過腰
但個塔一滴屎都冇,最後冇沖廁所極速埋單走人
學術好撚勁
點解唔繼續上phd 或者出來教書
個塔咩屎都無沖咩廁
當年打Rainbow Six, 火車站果關 8 vs 8
中間有架火車隔開兩隊
我一開波車個Granade拋物線粒過火車全殺
其實係成班同事
行街見到個阿婆跌親頭破血流無人理 即刻打999同一路同佢傾偈止血問佢有冇緊急聯絡人 點知打極都唔通 最後同佢一齊等咗一個鐘白車 急救員話如果唔係我一路同佢傾偈同止血阿婆應該瓜咗

有份下欄閪工返
中學踢學界試過中場同角球直射入網(7人場)
就係讀完mphil 知道自己唔岩做research 同教書
最後點食到 想知
中學溝到高我兩form既師姐
果陣佢果級有10幾人鐘意佢
以前中學數學好差,有次個啊sir拖我出嚟當住全班面屌我話冇交功課,我就話你睇真啲你個枱面先啦,佢之後就say 哂sorry咁叫反我入去
外國讀U時有次inter hall比賽, 1v1 扯大纜項目竟然派我出戰對隔離hall一個大隻鬼仔,比賽開始前佢仲除埋杉曬muscle,點知真係做開gym果種大隻身型,苦戰左差唔多成分鐘後竟然俾我嬴左,對面hall班鬼呆哂咁望住

而我就攰到無哂力攤左喺地下,跟住我班hall mate 興奮到發癲失哂控咁沖上嚟瞓落我身上壓到我差啲抖唔到氣,記得仲有幾個好大波鬼妹心口壓落我塊面請我食波餅

果晚返到hall canteen食飯時個個好似奧運金牌得主巡遊咁過嚟同我慶祝,咁大個仔第一次咁開心
今天的我還在香港生活
出咗嚟做嘢長期keep住一個大婆+n個2奶
直到結婚為止

想溝嘅女基本上係一定溝到
我都係小學個陣淨係睇書
冇乜點溫書
之後無啦啦全班第一
但升到中學就含左撚了
雙塔?
得2-3分都就去考咁送錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞