2023-24 NBA季後賽討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
個人感覺雞塊仍未上哂力,或者對住私家雞唔使出盡力有關,所以唔好以塊而家表現就睇死佢。
下圈對木狼應該會上哂電。
金塊正選4個人表現都正常
係Murray一個表現差 命中率好低
好似唔識射三分咁

打落好似就住就住咁 唔知係咪邊度傷
如果佢真係傷 咁金塊唔洗諗衛冕
會,打飛機個陣
其實自從佢ACL斷完,一直都係咁打,好少剷籃
變左神經刀射手
wide open 3分換轉係其他湖人球員,你估會係咩結果
巨星級球員炒空位三分比人講係好正常吧
大傷完+拎左冠軍

健健康康拎大約好過啦
同埋講多句,今年金塊個bench真係唔掂,冇穩定得分點
如果係dlo炒
比人屌死
死傻鳩
講到佢冇比人屌咁
不過一邊係比湖迷屌一邊係比d盲反撚屌
熱火個殘陣咁樣都拎到一場喎
無啦啦變左猢迷
Lakers in 7, In RMBJ we trust
on9 空撚到咁唔入
唔俾人屌幾時先俾人屌
仲要最後30秒
好波!
唔知Mitchell Robinson咩情況 如果佢上唔到好大機會tie series Embitch真係好撚仆街
Cam 有冇影到個樣?
湖迷又會話39歲打到咁想點
果場占係打得好

但係如果調轉係dlo果場打得好
最後炒wide open 3
應該冇咁多湖迷會幫dlo口
睇到梅利今日個態,都唔使諗,呢隊金塊第二輪對木狼就會止步
好彩嘅係Jokic入到第二輪拎埋個人第三個MVP先至出局,都叫好過首輪出咗局先去拎MVP(雖然理論上仲係有機會出現3:4比湖人歷史性大反CUP再拎MVP呢個極端尷尬嘅局面不過機率極低)
不過都要預SGA / Luka呢兩個MVP競爭者比佢走得遠,甚至奪埋冠,帶嚟嘅輿論反彈
依個系列戰算係爆哂金塊d弱點出黎
肥仔仲未做到第一人
太慢 無體能 唔夠硬
射波又唔算準 對比射手
搞到依家4不像咁

梅就上限已到 仲要有傷 都真係算係咁
依家係場上表現
同curry咁上下有得fight

Mpj kcp 神經刀 一擲骰唔到6 就廢撚過當年5小勇士

後備廢到仆街唔提

我諗隨時唔好講打狼
打湖都可能要 6場7場
Mpj唔算神經刀啦 都好穩定
不過塊今年最大問題真係後備
基本上係次次都要班正選執屎
佢後備我大膽講 po隊入面最弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞