2023-24 NBA季後賽討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我眼中係終於跌返落all star 球星水平,唔知佢下份約續幾多
咁公道個句 火腿的確係低賤
vogel就真係食死貓
今次呢個真係值得去死
比人打run唔識嗌timeout 順緊先黎嗌
見你入3分就收起你
輸緊就叉腰插袋睇波 臨場0反應
Timeout 叉撚住永遠留返下場用
羅正正常常18分都已經夠贏 根本唔駛靠對面murray廢
唔會炒,一嚟要賠錢,2黎新請又要一筆,孤寒閪唔會俾錢
如果場場Keep 到20分,上年可能冠左 續埋長約添
但呢個series murray係堅廢喎
唔係都未必打到咁緊
睇個勢似連牛都過唔到
murray 唔廢湖有撚得打.場場廢先偷到場
其實成日講佢後生幾年就會點點點有乜意思
當然係人都覺得占係勁 係2nd best of all time
但湖人簽得佢 大家都會預左佢老唔夠體能
占自己都sign up for this

塊迷夠可以講murray有舊年咁勁一早4:0左添啦
三粒星加埋17分
睇返今年個30 個all star入面,應該仲係top10
一定係頂薪唔駛諗啦 仲未計票房
諗返vogel個陣都應該唔想撈 似玩野搏炒 場場出lbj打5 自殺5小
佢係堅廢 但係羅正常表現已經可以打到最後一刻 唔駛靠對面廢先贏
希望lbj同ad逼到佢
試下搵rondo返黎唔知會點
真呀 所以都唔駛話靠對面廢先贏到
你買晒d淨攻冇守既人
識守既走晒然後叫佢搞防守擺明撚鳩佢
po dlo 廢先係正常. murray po 已經証明過
腸依家咪就係咁
個個屌vogel廢 唔諗下隊波咩人腳
但3巨廢到咁,好難講責任喎. 進攻真係有佢哋freestyle
所以 vogel索性玩野 玩埋lbj叫佢打c
我覺得今年dlo po進步左 有2場都叫打得好架啦
=上季AR打PO 都有人話佢好廢
其實我想講嘅係金塊作為上屆冠軍真係唔掂,我以為係會屌打湖人直落4場,而家成日都半場落後等反cup
如果唔係lbj老左
輕鬆7冠超越mj
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞