[普捷天奴係錯架!] 車路士球迷完季討論區

980 回覆
6 Like 3 Dislike
https://x.com/yks_el/status/1784328193781981443?s=46&t=WHU53Mu1V1qQDSaLmWVUQw

佢肯交個斜綫去遠柱位
兩個隊友一起動就有
射唔入係另一件事
但我唔覺射呢個判斷有問題
用安素逗深當佢沙比阿朗素咁用 放生卡些度box to box好過啦 安素壓前啲射波又廢
過咗兩個一望已經係單刀 隔離仲有人迫緊
打fifa上帝視角先比到
未計唔知有無offside
比可能越位 可能比人截 去到梗係自己去
梅毒有d似Williandup低個頭做d skill move 過到就過博一博
兩個都out
唔覺彩花進步好大 始終回防都係好差 好多時右路失波都同佢回防速率同積極程度有關 梅狗進攻仲係差 但相對佢回防落力過彩花
好想要牙摩
佢啲 skill move 10次有9次都過唔到人
其實梅毒已經好過上半季 無左好多死去嘅波 只不過都係無個好教練識教佢 佢跟哥狗一定踢到成個doku咁
純講風格
馬杜阿基似安 急停再爆
梅似odoi多d
https://youtu.be/vJEr-rSmB4E?si=VxluNp7vsmgtQVJn

2:0個球
只係想講
Palmer 想再進一步上頂級球員
Either 自己射/交
呢d機會一定要食到/幫隊友食到協助球隊攞3分
其實頭巾個隻小朋友有火都至少證明佢係緊張場波諗起上一年兩既MM同KAI完全無呢D火認撚晒命咁
交左唔入就會話單刀對住龍門求其射都有
好過上半季但仲係遠遠未到英超standard呢
成日想及大位射啲射波又廢
傳中又唔準
射波肯定係 但傳中唔算差啦 上幾場都傳中左好幾球靚波 只不過接應一大埋大曬鬼
頭巾 只要將啲火發洩係對手身上 唔係隊友球迷身上就掂 踢波係要有火
成個Doku咁咪比人踢落後備,踢到而家得3g7a,有1場拎左4a,有咩好吹奏
邊撚到有樣
烏超歐偉倫都有樣
梅可以用黎打防反+有creativity
我地成隊黑力架 有個白人已經難得
波都控唔底
反撚咩
你唔撚話佢善良孝順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞