[普捷天奴係錯架!] 車路士球迷完季討論區

980 回覆
6 Like 3 Dislike
屌佢廢關唔關佢事
輸唔輸波都好 彩花喺呢5個係最應該lan嗰位
成季踢法咁自私只會成長為250同rashford之流
仲要彩花嘅優點已經唔係大 唔好講到盲反佢咁
利申 覺得加狗每場落到黎都盡力 幾欣賞
但係佢真係上限低
+9+ 唔駛比錢買,咁應該係合格有突既類別
老實講,宜家隊車唔係冠軍級,如果用以前standard 大半隊都要換,如果以換血階段黎講佢做正選都冇問題,長遠就要輪換。今季enzo都唔係踢得好,加算係暫時合格。
事實係隊波唔用佢
波都掃唔到
咁應該係果對兩億中場打靶先
連個波都搶唔返
唔好同我講咩長傳分邊
唔會有球員岩車狗
左又無對抗
毒又唔識傳波
華錫又話無end produt
除左洛迪
應該全世界無人做到車狗想要嘅中場
加仔本身唔洗錢既,今季32場4g 6a big chances created 10,係既 係波牛上限未必高,但講真呢個數據場場接近同你踢足,你買到個好高質既番黎再講啦,要揾野屌既幾時輪到佢啊
其實講上限高低已經冇咩意思,梅上限我都覺得好高,但踢出黎真係食哂屎
可能Bruno g
呢件都好岩佢地
呢到d車狗要嘅中場
就係係咁比直線
好創造就打哂飛機
其實係 係呢一刻你都無表現比人睇到 點說服人
+9+腳遠射已係車嘅唯一
重要青訓唔計落十億
要搵人祭旗都未到佢啦
兩億中場零射門威脅 又唔係似簡迪咁搶得
買到件全方位勁過+9+ 唔反對擺佢後備
現階段唔可以話出佢係錯
至少有heart有loyalty
加我唔會話佢踢得好好,但佢場場都俾人攞黎做箭靶,入波助攻搶到波又唔會有人記得咁,相反白卡有時失誤輸波只要交到靚波就變返有人j,自家青訓係唔係低賤d
無視傳送成功率同輸反擊就得
場場踢足,d人都係話佢都衰過d傷完出黎踢一兩場既新星
免費野係咁
好似d人日校阿蛇講野唔理
係要出去補習先覺得學到野
睇加踢波同返日校一樣好辛苦
除左palmer之外 我地需要多一個playmaker
Cuhk 每次後備岀都有唔錯表現 應該要有多啲機會
係呀 cuhk打攻中應該有野睇 但唔傷再算
梅有少少當年沙拿係車嘅影子 需要game time 進步同證明自己
寧願下季Jackson 打左翼 借梅走吸經
nkk cuhk都係 playmaker
不過一樣咁脆皮
強化版Ziyech
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞