信用卡討論區(190) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Sim5月有冇呀
我前幾日收到喎
吓 有冇圖睇吓

多左60CR
有冇人睇咗wewa個月結單
佢最底有個本月現金回贈
但我用閃付碌咗25k
唔係應該有200回贈?
佢寫得100
就係咁樣派咗!要自己計吓
學下睇T&C
明白
姐係100就係25k 0.4%嘅基本回贈
額外200未入帳
Waku online 6% effective until 20250430
一年正
七月開始變左同大貓類似玩法,唔直接現金回贈而係出 WAKU COIN
兩年有效期
唔係好明,係咪姐係變RC不過重點係有冇得攞嚟找卡數,如果無嘅話就變廢卡

最驚佢限waku coin一定要係aeon消費先用得,咁就係咁先
3. 推廣期內,合資格客戶憑信用卡於下述第 5 段列明之簽賬(「合資格簽賬」),可獲享相關現金回贈/WAKU COIN(「獎賞」)。於 2024 年 7 月之月結單(「有關日期」)起,相關獎賞將代以WAKU COIN 發放,客戶須於 WAKU COIN 誌入信用卡賬戶後,於 AEON 網上客戶服務或
「AEON 香港」手機 App 兌換回贈並受條款及細則約束。AEON 將不定期更新換領選項(例如:現金回贈)並以屆時相關換領版面為準,詳情請瀏覽有關版面。

係,即係大貓RC玩法,斷估都可以直接找卡數既
係最驚學左揸兜360 D衰野

有閪亞卡嘅里數黨可以去馬
Guru+EM起碼都$1/AM,爆咗要用VS要$2.78/AM即刻唔想簽
我都等緊
wakuwaku更新:
條款有效期至:2025-04-30
七月結單起回贈方式有轉變,不再自動以現金回贈方式誌賬於結單,改為回贈 waku coin,需自行兌換回贈。
AEON 將不定期更新換領選項(例如:現金回贈)並以屆時相關換領版面為準,詳情請瀏覽有關版面。

觀望現金回贈會唔會變成揸兜360咁乜人憎
Sim變咗要offline買500蚊嘢先得咁邊吸引ga
隔離 post 回報 SIM card 改左條款,要簽夠 $500 非網上簽賬後,每單至少$500的簽賬先計8%

「於曆月内累積合資格非網上零售簽賬滿 HKD 500 後,於曆月内單筆淨額滿 HKD 500 的合資格網上零售簽賬」
有冇人知aeon買coupon有冇得碌卡
仲要係每筆至少$500的網上簽賬先計呀
好在無申請
其實攞嚟交租都得嘅。。。
唔知rentsmart計唔計
當你真係攞黎交租,首先要簽$500廢野,我當0.4%
$500*0.4% = $2
即係剩返$198回贈額,$198/8% = $2475
平均回贈得 $200/($2475+$500) = 6.7%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞