美帝徹底嚇呆!國產電池「神行PLUS」充電10分鐘續航600公里

352 回覆
311 Like 57 Dislike
厲害了支那
仲唔即刻昆支那狗買?
中國技術真係勁到會爆😅
errr ..
如果係咁計 我電容仲撚快啦
Tesla都試過做假
點解佢唔係做假
依家係佢擺明吹撚大咗 唔踩佢 唔通捧佢咩?
你呢句野本身冇事
可惜撞正單真係有機會係真既
只能怪支那吹水吹得太多
我絕對相信:下雨刮風在窯洞裏鍘草,晚上跟著看牲口,還要去放羊,甚麼活都幹,到後來扛200斤麥子,十里山路不換肩
成個post 想睇下技術原理都冇
我十分懷疑佢就係加咗嚿大容量cap 嚟做 gimmick , 方便做商業宣傳。
你幾撚低學歷呀
精神鴉片
呢度大把藍屍狗信
如果真

俄羅斯會大量購入
我扯開話題????

先當佢盤數冇假,你詐唔知"遙遙領先"賺嘅,就係班為撐而撐,盲追擺明OverPriced嘅偽高級產品???

點樣擺明先
人地攞數據
你都攞數據出來先啦
口講無憑
唔好得把口仲低賤過支那人
如果100架車一齊充電會唔會拖冧成個電網?
快過入油
牙習都可以扛200斤麥子走十里山路不換肩
唔出奇啦
如果裝兩組電池 一邊行一邊回充另一組
新車屮十分鐘永遠唔使再屮
真正永動車
'就係班為撐而撐,盲追擺明OverPriced嘅偽高級產品'

咁apple有八成銷量其實都可以唔計
你J佢同Apple同級數我唔奇怪嘅,

正如"米快捷"芝毛都當保時捷同班咁囉!!!

正如你信幾次出洋相嘅HarmonyOS係佢原創,佢唔老監你班粉毛亦唔監就得啦!!!
笑咩撚左啫扯開話題做咩
我扯開話題????

先當佢盤數冇假,你詐唔知"遙遙領先"賺嘅,就係班為撐而撐,盲追擺明OverPriced嘅偽高級產品???
'就係班為撐而撐,盲追擺明OverPriced嘅偽高級產品'

咁apple有八成銷量其實都可以唔計
你J佢同Apple同級數我唔奇怪嘅,

正如"米時捷"芝毛都當保時捷同班咁囉!!!

正如你信幾次出洋相嘅HarmonyOS係佢原創,佢唔老監你班粉毛亦唔監就得啦!!!
你所講既5G專利,一年大陸出好多。
無撚用架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞