美帝徹底嚇呆!國產電池「神行PLUS」充電10分鐘續航600公里

352 回覆
311 Like 57 Dislike
仲要Tesla 1000V 比佢架Semi 用架Truck 用800V, 兩個標準都實用緊,比Model S同Y快充唔係問題,不過又係電池損耗高
你俾錢我咪買
係咁易蘋果就唔會到宜家都未有快差啦
人有多大膽電有多大產
佢同byd邊個勁啲
點會冇,蘋果跟PD已經有20w快差

支那技術最興9吹大幾倍,等一年半載先有現貨賣,功能得番6折,華為Pura 70吹到天上有地下無,又伸縮鏡頭又AI事業線,但粒U仲係奇撚9000嘅A77+A55架構,架構舊到連MTK低階機都已經唔撚用
如果係真既話全世界同你買啦
啱啱又有單華為電車撞車瀨嘢,車門開唔到活燒人體,所有消息即刻刪貼封閉,同樣Tesla都試過意外人車一齊沖落山,但人無事上晒頭條,支那電車講安全講創新真係得啖笑

華為智駕問界m7 與灑水車相撞車門無法開啟,一人救出時死亡另外兩人活活燒死
https://lih.kg/3684552
呢啲量產唔到嘅野大把國家整到啦
4月26日,山西運城。一輛賽力斯華為問界M7電動車追撞灑水車起火,事故造成三人死亡。根據死者家屬描述,事故發生時aeb未啟動,a柱變形,氣囊未彈出,車門無法打開,其中兩人在車內被活活燒死。自己的維權影片和圖片遭遇刪帖。
隨後引發網友們的接力轉發。

https://b23.tv/NN8j2bc
好難同佢鬥 外國左膠上腦
依度完全唔使講ESG
笑左,20w 都好意思叫快差
共產黨又打飛機
半固態都做到啦 蔚來150度電池 3分鐘換電
行1000公里有多 有晒片 全程直播
總之大陸野一定係假,就算堅都一定會爆炸
我唔係唔信 全世界面前開live比我睇吓我咪信lor
乜唔係上月球?
其實大陸已經發明左空氣轉換能量器
吹捧敵人,惑亂軍心,係古代係要殺頭架
4G? 你邊部手機SPEED TEST快過華為?
油變水都無咁誇張
水變油*
垃圾Page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞