屯門一品刀削麵又發爛渣屌食客?

241 回覆
160 Like 5 Dislike
一言不合就報警
仲未收到佢哋皮
阿叔唔算白卡啦
係個細佬寸人,唔妥你拍片玩大佢都好合理
根本有問題,成家頂硬唔幫佢,唔求醫
最好笑條廢佬話想教佢做好啲,人地做成點關你撚事咩
明知串, 仲去博屌, 條廢老唔死都冇用。
如果呀叔冇吹水 店長真係好撚串 幾好食都冇用啦
人哋點做生意關佢l事咩洗乜佢教,佢做生意咁撚叻應該好忙,邊有時間咁無聊去挑機
呢2條友係咪無打過其他工
其實都幾慘 無見過咩世面 屋企又無人教 書又讀唔成
比無文化嘅大陸佬同大陸婆養大
搞到唔識正常待人接物 又無家教又無文化 講野大大聲 又走音 樣又柒 行出街都影響市容果隻
仲咁後生 男人老狗 已經做死一世垃圾餐廳樓面
因為無其他技能 而且咁嘅修養出到去都無人請
佢自己亦都無本事跳出去
所以做死一世樓面
同事就係垃圾老豆同垃圾老母
就算係自己屋企開又點
講到尾咪都係一間唔起眼又豆腐膶咁細裝修又cheap嘅垃圾平民餐廳
有撚前途咩 幾十蚊一碗麵 加幾蚊有杯野飲
而家仲要上哂新聞 比人點哂相
登佢可憐 人生loser
MM班仆街正宗負能量磁石

之前個精神病患者老母生勁多個小朋友屌佢老母敢拍敢報但最後笠水刪片

成個台都廢物黎
真係想請馬車去食,睇下有咩戰況
正如明知劉馬車係癲仲去撩佢
好在佢都屌返間鋪報埋警玩鳩佢地
呢下respect既
好過其他m底比人屌完就走人
個細佬真係要受下教訓先得喎, 呢種態度唔係話做侍仔, 做人都唔得啦, 老豆老母又唔撚理唔教佢, 仲撐佢縱容佢, 遲早仆硬街, 係間鋪就也文也武, 出到去比人打撚死到時父母唔好喊, 下下開貢了交打既態度咩事, 明明可以同客吹下水咁樣好閒, 呢d廢柴除左可以係鋪幫手外出去做西到野咩, 比人打撚死未天光
唔好人講咩你覺得就係咩啦
我食左幾十次
完全唔覺得佢地串
你有袋係身 搬埋凳比你擺
自己去試左再講啦
駛撚忍口咩,睇你唔順眼咪加完料再攞碗野比你食囉
傳統大男人係對屋企既女人惡,做生意都係四萬咁口
阿叔: 你呢 個cctv影住 咁講野 會得罪全香港幾百萬人
態度唔岩應該要改善架
宜家做生意 唔係淨係d野好食 係服務態度要 100零1分, 二百分 咁先有生意做
開間咁既豆腐潤既鋪頭唔洗咁蕉積既
我係善意教導架姐

阿叔無俾人打已經算執返身彩
如果佢對住我咁講,我真係唔敢保證佢會安全行到出去
比著早幾年
一早比人幫佢裝修
走去人地地方說教
你覺得佢係Loser啫
佢兩個大少唔覺
個個月unun腳屌客出屋企糧
有咩爽得過份職業就係屌人
其實個細佬真係最有問題,咪俾佢再落舖頭幫手啦
燥狂症真心想睇佢老豆再搓唔到麵之後家產幾時比佢食曬
食幾廿蚊要人介紹你去大快活 M記 KFC叫人介紹囉 茶記都唔so你喇
細佬個樣真係串柒柒, 長期霸住一張枱係度睇ipad 個感覺好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞