屯門一品刀削麵又發爛渣屌食客?

241 回覆
160 Like 5 Dislike
其實佢地都俾學生妹jer住
男人係去到咁惡先可以令女人吃虧,同女人平分秋色
細佬影自己啫啫相比人
出到去都唔知生唔生存到
咁都幾好
祝佢呢家人長做長有
引哂d白卡去
就其實D老屎忽係幾難頂
白卡入左間舖食野
報警無錯播
大佬今次應該撐細佬
報警同個白卡玩
無理由嘗試同個白卡講和
踢館
燥狂刀削麵,屌人係service賣點黎

之前重有間哪峇里堂屌客

香港人咁快唔記得左

呢兩兄弟都係廢柴,間豆腐咁細既店使撚兩兄弟係度做咩,又唔撚係做廚,即係侍仔,長期on99 坐係度冇野做,浪費人生,出面做唔掂要係度出糧
呀叔自述:

唔係,因爲我想去隔籬嗰間麵舖做食嘅我識開,噉突然間醒起響隔籬噉我就想去瞭解下,嗰啲麵好唔好食,噉嗰啲服務態度係咪好似網上講到佢咁差,我都讚佢啲面屋企嘅,祇不過我叫佢介紹下嗰啲小菜呀有乜拿手嘅,我條僆仔就串鳩我,佢話佢哋唔介紹嘢嘅人世響本名菜譜上面,我點知你哋啲人誒呢個又話唔食雞嗰個又話唔食鴨,嗰個又話唔食牛肉嗰個又話唔食豬肉,我哋係唔介紹嘅,噉我就話今時今日啲服務態度係唔應該噉嘅你上去大陸睇下人哋啲連鎖店點樣服務噉樣做生意唔得嘅,噉佢即時起火,噉我就話你響個電池度有嗰啲網上誒你噉樣對啲人客呢你就得罪咗全香港幾百萬人,噉佢就話我搞事就要報警,跟住佢阿哥返嚟又問我乜事。我話你做細佬話要報警,噉你又問返佢或者睇返個閉路電視,跟住咪講嘢越講就越衝突囉,噉佢要報警我梗係唔走啦我最鍾意搵警察嚟嘅,成間鋪都係佢啲人我入得去就唔驚佢啦,我驚佢真係有好多牙😡
隻隻字都識不過放埋一齊就唔知佢講乜
個阿叔應該用語音錄出黎
#MM|屯門本土小店!霸氣有性格兄弟傳承父親手藝 情懷手工刀削麵 | #美味道來 #4K
https://lih.kg/3674699
依家垃圾幾時執笠?
講到佢地咁被動做咩
係間鋪頭理虧在先
M底去打卡
試下係咪真係有人鬧佢
被屌的比屌人的更混帳
又關女權事
如果個學生係男仔做同一樣嘢
嗰家白卡佬咪又係一樣發爛渣
香港人就係賤底。
佢地對住個白卡阿叔,氣焰都無咁大
捉個細佬入青山啦屌
次次都係因為佢冇啦啦發癲亂咁屌人先出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞