【NLD】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXLII

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
東哥逝世後20年先重奪?
永遠懷念東哥?
東哥逝世嗰年已經成功打贏魔王,即係…
****截止報名****截止報名**

因反應熱烈,報名人數早已超額,但場地負責人仍預留了位置給walk in朋友,如有興趣可早點到進場,位置並非在預先設定範圍,但都只是隔幾張枱🙏🏻仍可一齊打氣,謝謝大家支持。********

———————————————

「北倫敦打吡睇波活動正式通知」

念念不忘,必定再搞!

愛隊本季表現更進一步,起碼能夠咬至最後階段,但餘下賽事強敵亦不少,本週日率先面對熱刺,「北倫敦打吡」向來觸目,加上大家都有嘢爭,戰況預計空前激烈!

所以,今次睇波活動,希望大家一齊打氣,為愛隊加油💪🏼

睇波活動詳情、需知如下~

日期:28/04/24
時間:19:30
場地:狗毛3酒吧
地址:22-26號,棉登徑,尖沙咀 / 22-26 Minden Ave, TST

注意1: 沒有入場費,任何飲食,各位自付便ok了

注意2: 旗幟鮮明,請儘量著上球衣出席

注意3: 不設限定位置,各位請早到

注意4: Like & Follow我們的page 及IG

在此先多謝老闆Nick哥協力,Nick哥唔單止靚仔(認真的),更加是阿迷,yeah💪🏼

現場有一個小舞台,如果大家願意參與,睇吓能唔能夠搞個「現場球迷版」嘅《傑出阿仙奴》節目

基本上,等同相約大家一齊落Bar睇波,就係咁簡單😊👍🏼

煩請有意出席者都在FB page留言確定🙏🏻好,到時見!

Man Kit
今日開始每個人都係東哥。
老闆Nic哥
東哥去我去。
T3收咧 皇蘇唔考慮買斷

大勇
不者
列東
顛哥
北逝
倫世
敦後
地二
區十
。九

奪冠大和解
簽嚟把撚?
又傷
東哥。
回憶的您是最親切是最開朗,我在模仿。
一樣笑 我信您化作漫天的星座,遙遠的在看。
抬下價啫
獻上你的生命夠了
唉屌你老母達狗 屌埋曼城老母
老咗咁多
我唔係人踩我又踩,今年幾乎場場波我都有睇,
由佢對獌果球單刀我就諗究竟係咪跑得慢左咁多,
但佢之後有出場嘅表現都話俾我聽,佢真係跑得慢咗好多

同時每一次佢射完波都好似基佬以前咁,
啲肢體語言喺度埋怨,當然你話我淨係睇佢肢體語言好唔科學,但同時間佢都冇應該要有嘅表現,佢有幾多場冇入波?

啲波次次去親佢度都拖慢晒個節奏,冇錯,佢係吸引到人去防守佢,但佢都冇好好嘅分波或者射門。老實講,而家打正前佢一定唔夠h29咁有用,打翼佢又唔夠速度同配合
東哥沒有輸
爆閘到最後?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞