【NLD】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXLII

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
sobo應該係比你含代替品,塞住利迷把口
諗返起一開波入球遠射就J係新謝四真係吹太大
不過諗唔明傷完失完戀就廢咁多
但呢度幾年前sobo未去萊比錫已經J緊喇喎
你拎呢度做STANDARD冇咩意思
呢度班ON9淨係識睇TWITTER D人講咩佢就講咩
咩保安迪亞 史卡馬卡佢地都J
唔多關高普事啦呢隻
條撚樣連接波都甩波 點樣打正前
賣撚曬
nelson nk t3 sambi 黑T
反正都唔會出

esr 藍 。有價都賣得

free走elenny cedric

留 jesus zinchenko 打sub

bruno g + zirkzee 就夠
有錢就執多隻翼就夠
保守
nelson 10m
nk 20m
t3 10m
sambi 15m
黑t 5m
唔使好似鏝咁辛苦打餐死
傻紐點會算買錯?
今季就黎雙十架啦
係個人智力未開發啫
耶狗300k週薪打sub
你真係cls
耶冇人買可以點
正選實冇佢份
加寶又係世界盃踢幾場好波就俾人吹奏
傻紐勁呀 差把握力啫 佢硬件咁top 好難揾
森林個場明明靠佢絕殺
但最近呢一個月佢miss太多big chance

不過其實我覺得利物浦中後場多甩漏更加抵鬧
對獌昆沙球誤傳
主場俾阿特蘭大數3粒
拖肥個兩球
其實都幾大問題
點解肯定NKK 一定好過傻妞
冇得出最勁?
其實好多球員都有呢個問題架啦
初頭甜蜜期 人地唔熟點守你
研究到點守你就撞牆期 睇下諗唔諗到計解決

成唔成功仲要時間證明 甜幾耐撞幾耐就睇球員悟性球商

包括奧燒 包括sobo 包括夏撚都係咁

而家隊隊打熱狗都識撞佢龍門恰佢接傳中波麻麻

都係咁

當然都有人一黎就水土不服水到完場啦
結果論睇
買左NKK傷咁耐先至抵鬧
傻紐起碼場場出到絕殺狃森
對比上面果d 耶同路肯定算易賣

Nelson nk 睇得上佢地既9成係中下游啦 比唔比得起份糧先

T3 black t實際上多數都係free走

Sambi就或者都易賣d 今年都算係咁

耶狗雖然貴 但肯減小小都仲係高 唔算難搵下家 同埋佢始終proof左有用 同戰術執行力 雖然入波唔得 case似曼城賣史達寧

路就唔洗講 肯定有英超願意接 參考返洛克人個價
仲有季初紅牌比紐禁屌 靠傻紐兩粒反勝
NK會有隊要 ; 中鋒黎講中下游都會俾佢份糧

黑兒 難賣

黑T 原價有機賣去馬賽
NK可能下家:
李城 : 無錢
另外兩隊升班?
西咸: 唔岩用
卡數: 唔缺中鋒
般尼矛 : 唔係無機會 蘇蘭基似會走 但NK同佢完全唔同類型
水精: 唔係無機 但定位似後備前鋒
森林: 唔岩用
賓福特: 我覺得機會唔大 呢隊波多數神咁早搵定replacement
富臨: 唔岩用
狼隊: 風格好似唔係幾夾
白禮頓: 我覺得有機會 睇下出唔出得起錢

我估如果佢走 白禮同水精應該係兩大下家
或者睇升班馬
咁白蟻直接同Raya交換
大家當無數
Raya係賓福
白上年果個係去左轟既羅拔山齊士
耶 飯 都一早傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞