達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 4

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
ed ok中東佬不了
EvoJp最後6強三個架仔
唔難理解點解Capcom杯要搞返啲地區保護名額
我見唔少人都係 先玩現代 , 再轉經典
一開始無咁大挫敗感先
jp
好多人話現代jp 廢 , 但其實係佢上限低 , 下限唔低
睇吓自己幾多負皮再講邊個先係衝出嚟柒
物以類聚,同個戀童肥豬咁friend
睇返CW d直播Clip 其實佢都幾好吹 同埋都幾好耐性同細心咁教D觀眾
如果佢得閑玩下人鬼做老師/助教就好
可惜佢都話自己平時返工好忙
今日輸咗
之前個採訪都好有禮貌
同熱狗一前一後咁輸
其實佢都有留意人鬼同打哥
同觀眾傾一D新手combo問題既時候會提到可以參考打哥呢排學既下中腳rush 係新中手必學既安全combo起手
相信牙達應該都有搵佢地學師
係咪evo 架仔太多怪物
世界冠亞軍都輸
喺佢直播到可以睇到?
佢今日去到後面狀態麻麻, 同油王一前一後比moke送返屋企
本身已經難打 仲有班高手平時唔會出國打 淨係打國內既
所以會話evo 先係最強舞台?
點解班架唔出國
我都係掛住聽返佢去EVO前D直播紀錄聽到
不過個直播都係CW自己開台打SF6
唔會好似淡水老師咁見到牙達call in佢問野果D
平均黎計日本係最多高手既國家,淨係國內大小比賽都有排佢地打

至於唔出國又未至於既,但係對日本人黎講去海外講英文係一件好需要勇氣既事,佢地都知外國人聽唔明自己啲英文發音
CW真係問得就教 見幾下有觀眾問點打 佢即刻開訓練場做一次咁教
$$$$
格鬥GAME D比賽10之89機票食宿自己出
一般人無贊助商點出
達哥有入去睇台問野,佢有幫達哥睇過幾次replay.
cw唔似熱狗咁識做效果娛樂歡眾,但街霸佢熟都可以吹到
UMA就係全靠自己無贊助
係,evo係最大型格game event,搞左好多年,以前係fgc玩家自發搞,幾年前畀sony收購,每年有兩次,一次係jp一次係美國. pro嗰d有贊助所以都會去.
btw,美國evo有個傳統就係閉幕一定會播力王"大家可以返屋企"段片
達哥差4千分左右上master,目前勝率62%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞