達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 4

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
見大家都有興趣入坑街霸六 係到分享小弟開ge街霸六新手群組
tg
https://t.me/+CVuMbxPU47U4OTE1
discord
https://discord.gg/KkPEcTjF6h

小弟都有開台打街霸 唔post link了 大家有興趣手動搜尋saisak就入黎睇喇

爆ping輸比殘血師妹係幾堂堂正正既

同場加映50幾正常ping輸比兩位小師弟
淡水好好笑 副標題冇人睇到 唔記得開donate
佢搞到我覺得佢係
街霸:滿分
生活技能:0分
嘅人
LAG機唔理邊個贏都係負碌
啲動作變哂瞬移咩對空,差合九成用唔到
格硬將高手啲基本功拉到接近一般人水平
咁都叫堂堂正正就冇野講
你用踢波黎計係等於望住條友衝去個波到
但隻腳都未掂到個波下一秒已經出現喺門線後面
然後同人講我堂堂正正射贏左迪基亞?
咩-6 知唔知PING個作用
佢只係延遲,高PING會做唔到即時反應只可以靠估
你當得你打過機咩,痴痴地線
師兄咁勁咁知唔知咩叫Rollback?
講緊個系統會預先估計你嘅動作打左出去先
發現你唔係出嗰個掣會瞬間變返你輸入嘅野
所以打緊嗰陣經常會見到明明自己已經打中人
但下一個Moment結果係對面擋左
咁你因為以為自己打中人做嘅決定就變到全部錯哂
你Ping越高RB就越高情況越嚴重
咁樣兩邊都冇辦法正常應對對手動作贏左唔係負碌係咩?
你係咪以為打過幾隻game就可以套哂落所有Game到
定其實連本身個Stream都冇撚睇過
因為根本有睇Stream都可以見到爆緊Ping人物動作會閃黎閃去
yoro都輸幾次比師妹
佢嗰組最廢個個都知㗎啦
爆Ping講緊兩邊都Lag機
一堆招睇唔到對唔到邊忽堂堂正正
2邊都同樣情況仲唔係堂堂正正
你話1邊LAG就話姐
就好似踢波落雨咁2邊都中招,都係堂堂正正
LAG機唔理邊個贏都係負碌
啲動作變哂瞬移咩對空,差合九成用唔到
格硬將高手啲基本功拉到接近一般人水平
咁都叫堂堂正正就冇野講
你用踢波黎計係等於望住條友衝去個波到
但隻腳都未掂到個波下一秒已經出現喺門線後面
然後同人講我堂堂正正射贏左迪基亞?
咩-6 知唔知PING個作用
佢只係延遲,高PING會做唔到即時反應只可以靠估
你當得你打過機咩,痴痴地線

師兄咁勁咁知唔知咩叫Rollback?
講緊個系統會預先估計你嘅動作打左出去先
發現你唔係出嗰個掣會瞬間變返你輸入嘅野
所以打緊嗰陣經常會見到明明自己已經打中人
但下一個Moment結果係對面擋左
咁你因為以為自己打中人做嘅決定就變到全部錯哂
你Ping越高RB就越高情況越嚴重
咁樣兩邊都冇辦法正常應對對手動作贏左唔係負碌係咩?
你係咪以為打過幾隻game就可以套哂落所有Game到
定其實連本身個Stream都冇撚睇過
因為根本有睇Stream都可以見到爆緊Ping人物動作會閃黎閃去
其實-6同堂堂正正冇衝突
其實達哥廢就梗
點解講到今日仲有人講緊
有乜好嘈 綜藝節目推廣街霸姐
好似我唔識街霸都走黎追 咁咪夠
依家要做世界冠軍咩
咁大家理解唔同
堂堂正正我覺得係要雙方都正常做到自己野
爆Ping個情況只係兩邊環境對等
呢句真
佢而家廢廢哋先會肯正正經經上淡水堂同埋肯投入個比賽玩去提升自己
比佢之前平時得閑拎隻街霸出嚟係白金rank鳩打好睇好多
師弟組真係冇得打個個都大師
達哥仲喺鑽度掙扎緊
淡水影撚埋自己地址出嚟
過左今個星期反而覺得打哥差距唔係咁大
最冇勝算應該係妮子
妮子打贏yoro 夠講
打落實力又唔係差好遠啵
同埋打哥有好多training係同龍珠兄弟
冇計到落LP
妮子銀對白金~鑽
悠白白金對鑽~大師
達哥鑽對大師MR1500
得JJ係分數接近少少
打毛咩
juri風水引擎有咩用? 練技出拳快D?
淡水好撚鳩
乜撚野要買未開封野飲
廢時被人話係迷藥
連技
唔係呀
男仔而家都要保護自己
佢係驚妮子玩膠要上佢床
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞