2023-24 NBA季後賽討論區 (8)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
要帶埋阿仔上場呀
佢個仔一日未搵到隊 佢都唔可以退休住
不如帶埋個細嘅
你講嘅隊係咪一定nba 先
定係簽10日約都當簽左 過下水
如果金塊肯draft Bronny James
將可打破NBA 爺孫同堂既歷史記錄
5小似乎已經過咗時 之前有人話呢個風格/打法會變我仲半信半疑 依家我信
嘩....好搶口, 不過我鍾意
三代同堂
金塊 draft 佢做乜春
又冇戰力可言
甚至連pro ready 都未做到

強隊個2nd round 唔係拎黎咁哂
雖然係LBJ守佢

但呢啲防守輪轉係講緊成隊個溝通同默契
LBJ成日係協同唔協之間猶豫,AD就補唔到
更莫論其他人

下半場湖人係散哂
Second round應該會有隊賭下啩 反正今年draft都唔係咩大年 當買福袋 可能真係買細送大呢
真係有試過對菜13連敗
屌 岩岩先見到係爺孫同堂 好撚搶口
講到尾最理想就係riley講既5個都係lbj最好
So far我覺得以依家呢個時勢塊最接近
正選三個鋒線都係又高又快又大份
佢咁嘅料 undrafted 簽完掟去g league 都得啦 洗鬼用到second round咁哂
唔好玩啦
屌你一定係勇狗黎
唔係塞先係咩 正選5個都有外線 進攻spacing靚仔
側翼身形又高 後場又有大鎖 基本上冇弱點
贏得艱難 輸得乾脆 這就是GOAT
FOJ去celtics porzingis 又變下個k love, 低位單打空間無晒 走去射corner 3啦
特登draft Bronny撚LBJ
其實湖點解咁堅持dlo + V 正選
俾其中1個帶bench 好過
如果父子同場係gimmick
咁爺孫同場都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞