走塑 鋸扒竹叉斷 供應商回應樣板為舊版較脆:示範時緊張大力咗

165 回覆
9 Like 145 Dislike
膠就係石油出黎既副產品
用唔用都好,都必定會存在,咁要環保無膠出現,唯一方法就係停產石油
唔好話供應商啦,出產國都屌柒你啦 邊個叫停佢地買起果個都仲得
講錢講惡,一定係出產國惡過你地

更何況依家既科技 D膠可以重造再用 依樣野睇唔到有幾唔環保
想人分類,咁強制要求全部人分類掉仲好啦
將D膠野收返黎,分解再重制

D紙呀,木呀果D餐具,可以點重制呀?
木果D咪就係將D平時既邊角料收返黎整囉
紙果堆,咪D所謂廢紙回收返黎整囉
但廢紙點黎?咪就係平時D人用完就掉出黎果D
重造紙/紙餐具就係平時既廢紙回收整既
咁廢紙來源係D正常紙
咁正常紙來源就係斬樹拎木黎整出黎
平時D木果D飛邊就變左木餐具來源
但想環保就係想綠色生態唔好減少
偏偏,諗木/紙餐具果班就係調返轉 你想地球變好,就要環保,就要減少斬樹,但依家既做法同個理念根本就背道而馳
都唔撚知環保撚係唔係真係咁環保
不如話練下氣功先好用
"大力咗",我就真係笑撚咗喇,用餐具個個唔同力度㗎啦,咁係咪即係以後要考牌先可以用呢d餐具?咁無牌果d係咪可以用返膠?
4個月就gg
使用者問題呀嘛
知㗎啦,知啦
咁幾時出plus 同pro版
兩把黎架

好似係第一把整爛咗換第二把,跟住第二把又甩咗,再換第三把先切得哂
換人切都閪
機械人永遠用唔到
人類又贏
示範用竹叉樣板為存放了約4個月的舊版本,存放時間較長較乾燥,水份少致榫位較脆

可唔可以幫的木餐具整番個有效日期? 過期就唔應該再用?
又依招?上次穿垃圾袋又話人哋個係舊版
睇撚到火滾,刀鋸唔到野,匙𢳂唔到飯,飲筒吉唔穿,我屌你老母
Demo都唔攞最新最好出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞