美股認真討論區MMMCDLXXII

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
All Cash係因為我廢!!!
所以我後悔緊冇琴日入冇PI同NEM
只可以怪自己廢
咁樣追哂鳩氣啦
回一回ma5 / ema6 都未到又stop loss good trade
SNAP硬過你18歲
屌 之前130無入google
No ,我冇諗住今日追,我指果2隻琴日出ER已經可以買,但我最後淆底

我最弱嘅trade 係拉跌後反彈/爆升 未睇得通透個idea 加上PI到ATH,未分到拉高出貨定爆升
快追貨
21000 is coming
後悔聽咗巴菲特條廢老講唔好借錢買股
Xom
xom
依家買都未遲嘅
有冇人知點解富途明明無哂貨係手總資產e.g $10000
岩岩買左一隻股 暫時冇升冇跌 但户口得返$9900?

手續費係即時扣定第二日扣? 因為琴晚買左好多股票出出入入 會唔會係手續費?
大G同光頭佬2H領頭羊
咪改咗名囉 都聞到魷魚香
好快到返
us2y yield 5有咩啟事
inverted yield curve 好快修正,劇本股joy is coming
仲有無熊軍 一齊殺入第一排
開個血路出黎
【中美達成五點共識:雙方宣布將舉行中美人工智慧政府間對話首次會議】 2024年4月26日,中共中央政治局委員、外交部長王毅在北京同美國國務卿布林肯舉行會談,雙方在全面交換意見基礎上形成五點共識。第一,雙方同意繼續依照兩國元首指引,努力穩定並發展中美關係。雙方肯定舊金山會晤以來中美各領域對話合作的正面進展,同意加速落實兩國元首在舊金山達成的重要共識。
第二,雙方同意維持高層交往和各層級接觸。持續發揮已恢復和新建的外交、經濟、金融、商務等領域諮詢機製作用。繼續開展兩軍交往。進一步推進中美禁毒、氣變、人工智慧合作。

第三,雙方宣布將舉行中美人工智慧政府間對話首次會議;繼續推進中美關係指導原則磋商;舉行新一輪中美亞太事務磋商、中美海洋事務磋商;繼續開展中美領事磋商。中美禁毒工作小組將舉行高官會。美方歡迎中國氣候變遷事務特使劉振民訪美。

第四,雙方將採取措施擴大兩國人文交流,歡迎對方國家留學生,辦好5月在中國西安舉行的第14屆中美旅遊高層對話。

第五,雙方就國際地區熱門議題保持協商,雙方特使加強溝通。
(外交部網站)
又一個輸到short左
肉絲比哂路紙
東升西降
琴晚離左場erx 唔g岩唔岩
我企後兩排
以色色 一陣射兩射
咩野ER 都係假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞