[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 IX

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
未。聽晚呢個時間呢度會熱鬧到開新post
整張咁既圖出黎死得
呢集爛硬都似
突然覺得Netflix小編好主動,呢兩個星期特別多post
淚流不紙
大家有無用Threads 成個threads呢兩個月都係淚之女王 台灣討論度都極高
覺得佢成熟左 而家係靚仔人夫
雖然有啲相都仲係好大學生
大家似準備咗其他嘢
15九成都係虐到傻架啦
如果唔係點引人睇16啲甜
而家仲吸引過星星
我睇星星個陣冇覺得佢超靚仔,係少少靚仔
而家就好charm
講真其實唔算靚仔,正常韓國人樣,真係完全靠演技上到位
真係靚仔嗰啲唔使識做戲都可以做到最紅嗰班,例如李敏鎬
我呢個星期都係靠loop花絮度日
李敏鎬好似好掂,15個廣告代言,金秀賢5個
純正韓國人其實好醜樣,去過韓國都明白,腎仔算好樣少少的韓國人,可能父母有華人血統都唔定
真係呀依家係人夫成熟個種靚仔 角色沉穩太多
啱啱先睇第二集
It’s okay to be not okay 開始就變到好charm
腎仔應該真係唔識講嘢,講多錯多嗰種,唔怪得唔做終映訪問

#韩剧眼泪女王[超话]##金秀贤[超话]#

[报道]朴明秀"金秀贤,人非常纯真..不能邀请。"

【朴瑞贤记者】朴明秀回忆了与金秀贤的交集。

26日上午在KBS Cool FM《朴明秀的广播秀》(以下简称《广播秀》)中,田民基组长出演节目,与朴明秀就本周的热点话题进行了交流。

当天,朴明秀说:"我在综艺节目中见到了秀贤,他为人非常纯真。 不是为了搞笑,也不是为了演戏,而是很单纯","说话结结巴巴,看着看着就觉得'人真纯真'"。

他接着说:"看到老油条就知道了,金秀贤不是老油条。 他是个善良的人",对于邀请的提问,他回答说"完全不行",引发了现场一阵笑声。
當完兵返黎成熟左好多
Paul Kim都要結婚,又普美,又Paul Kim
由第8集開始追 追咗成個月 過埋呢個星期就完 感覺好空虛
由第一個po追到第九個
尼套真係第一套主角可以喊進我心裏嘅劇
可以咁有夫妻感嘅男女主係百年一遇
希望佢哋戲外可以好似孫仙玄彬咁啦
佢比海仁呃咗幾年以為有浣熊
我都係 未試過咁投入去睇一套韓劇
之前追機智醫生都冇咁誇
我第四個post 開始追 幾乎日日都mon post

平時唔睇呢啲愛情戲 但係呢套選角真係好好 為咗雙金 個劇情爛到仆街都冇棄劇

我都希望佢哋可以一齊
我成日忘記左佢哋只係結左三年婚。回憶喔14集,佢哋俾我感覺好似結左好多年咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞