美股認真討論區MMMCDLXX

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
開定...繼續討論...

令和6年連群投資指針

美股長期平均回報

US500 VS HSI 長線回報圖 (As of Dec-2023)

基金13F 資料

https://www.dataroma.com/m/home.php

總報酬指數

各類ETF 上市後表現

股債混合懶人ETF

債券ETF退稅比例

戒賭熱線:1834633‎

免責聲明

本區=美股認真討論區

閣下明確同意使用本區的風險是由閣下個人承擔。

本區竭力確保所提供資訊的準確和可靠度,但不能保證其絕對準確和可靠,且亦不會承擔因任何不準確或遺漏而引起的任何損失或損害的責任(不管是否侵權法下的責任或合約責任又或其他責任)。

本區對資訊不作任何明示或隱含的要約、陳述或保證 (包括但不限於可銷售性及特殊用途合適性的資訊保證) 。

本區不會就任何原因導致的中斷、不準確、錯誤或遺漏或因此而造成的任何損害賠償(不論直接或間接、相應而生、懲罰性或懲戒性)對任何人承擔責任。

在本區的資料、金融市場數據、報價、圖表、統計數據、匯率、新聞、研究、分析、財金教學及其他資訊僅作參考使用,在根據資訊執行證券交易前,應諮詢獨立專業意見,以核實定價資料或獲取更詳細的市場信息。

本區不應被視為游說任何訂戶或訪客執行任何交易,閣下須為所有跟隨在本區的評論執行的交易負責。
有無兄弟ytd已經跑輸我機場債
tesla 垃圾業續升
facebook 3年最好業續跌
建議大家停停唔好賭earning
on9到咁4年黎第一次見
做咗meta股東
月供算
個莊真係離譜左少少
買左好多?
究極Scam市
根本跌不下去
meta從$402暴漲回來,明天就又拉回去了
Meta 由87 升到5百幾,就算唔跌都某理由今日賭升 咩都price in 哂啦

申利:事後孔明
見到tsla都費時賭
由adbe 開始已經係
連郡我只服肉絲
乜撚嘢小西 牙門 行埋一二邊
今晚tsla陪meta溶返啦
依隻我又瀨野
肉絲係咪又燈中
無跟到
on9 Facebook
tesla咁樣升
facebook 收入2中3年最好大跌
老納, 我想死
不如cash out 調整下心態啦

其實每一次pattren 都係咁
升, 冇入, 升完入, 然後蝕
跟住冇心情, cashout
所以今次我想由佢
曼谷極端高溫警報 體感溫度可能飆破攝氏52度

總裁喺泰國燒燶未
我拎黎買烏豬u23 半場贏, 穩贏
Msft會唔會炸冧個市
賭既係公司未來,而唔係過去既業績

連中兩鋪了
好似唔止
988好似都俾佢燈爆埋
印象今星期應該連中4-5次
好似話買最後一注xom110
大家gun 5 gun
T車175 無問價call meta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞