[大至尊大宴重酬] 四月二十八日富衛保險冠軍賽馬日討論區 I

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
都叫做贏錶之銀河
而且肥話充滿信心 再進步咗
唔驚
貓蛇對箭豬噉有信心
一直都係馬主話想退,呂生+何妖覺得大炒到就繼續跑,何來出爾反爾
點會
星期三咪同平時好地差唔多
沙田去水世界一流,好似係
上年12月HKIR前都問過何妖點睇金鎗退役
對於「金鎗六十」預料將於明年退役,何澤堯坦言:「牠的成就非凡,這看來當然是正確之舉。但若牠仍能交出如此好表現,又熱愛競逐,不讓牠上場做喜歡的事又是否合適呢?」

基本上馬主/練馬師/騎師意見都冇變過,係睇最後邊個嘈贏啫
落到幾年前七一咁就真係游水馬世界
上季仲試過有一次大爛地
坐二望一
講真 雄心壯志
第一場我參與完 我就知非池中之物
雖然香港競爭大,但自己感謝一直支持自己的馬主,現時享受香港生活。被問到可預見的將來是否仍留在香港?賀賢笑言雖然來自澳洲,但在香港娶妻生子,所以在可預見的將來都唔會離開香港。
賀腎應該一早拎咗永久居民
冇乜所謂啦
星期日想買條熱門過關

桃花開 無論海外form同落地啲閘 台型都好撚高
有啲唔塞就贏既感覺

鑽石星空 唔洗多講 應該補中到

增強 馬我睇大進步 同場對手好屎 增程有好無壞 大舊馬外檔生位仲好跑
語氣有d似楝哥
仲要仔細老婆嫩
隻桃花三歲頭試閘試到成隻舊馬咁
大至尊贏完有冇得補充報名
桃花開全世界都望住 熱就熱梗
呢組三班都唔弱 仲要好多當打當銳
掃得曬都幾癲下

同意鑽石星空補中

增強我真係唔識 我頭兩鋪買過單w
我覺得隻馬好嫩水 十二檔似放頭
係幾誇張
北半球 仲有J
落地時間唔長 好gentle,又識放鬆
除咗話呢個父系係香港差開 都無咩好挑剔
我反而覺得呢組3班1600 算弱

手到再來形勢馬
久久為尊60零分連場博左好多場跑打比 體力輸蝕
話你知都係咁多料
升班果隻明星馬 增程,同倉忠誠寶寶都唔得,呢隻我又唔覺好過忠誠寶寶太多
其他馬無咩特別 都係啲3班邊線馬
唔係鐘情
單純好好奇馬主幾時頂唔順要閹咗佢
定係會博吓狗餅變大種馬
等日本邀請囉
金鎗個次都係原本冇報名 呂健威做馬會訪問講返係截止後受到盛情邀請先話報住先
最主要睇吓可以同浪勇去到幾近囉
先見就個人輸晒
杜拜就均速賺形勢嘅啫
正路就唔會閹既
如果單純係為競賽成績,唔使挨咁貴買呢啲咁靚血統既馬
買得都應該有心理準備係香港唔適應
更何況而家進度其實幾好
落地操左排有啲set back影響過,而家都一場好過一場
增強上次輸俾隻雀我就覺得幾水下
上場都仲要快步速
不過增程應該好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞